reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Dziewczyny jeszcze taka informacja. Czy któraś z. Was badała sobie poziom wit. D?? Za niski poziom też moze być przyczyną trudności w zajściu w ciążę. Czytałam artykuł na temat tego

reklama
No właśnie, czego to ma mnie nauczyć... Życie juz tyle razy mnie skopalo, ale tamto, to było nic w porównaniu do straty i słów, brak akcji serca i tego wszystkiego, co było później... Wszystko jest po coś, ale to, po co... Trzymaj się.
Dzięki Kochana. Widzisz, tylko tak naprawdę osoby, które to przeżyły są w stanie tak naprawdę zrozumiem strate. Ale dzięki wam wiem, że nie jestem sama, ze nie tylko ja muszę przez to przechodzić, że trzeba się podnieść i walczyć dalej..

Vici32 tak czas trochę goi rany, ale też tak jak piszesz jesteśmy silne damy radę a takie doświadczenia też czegoś uczą, to bolesna lekcja ale dzięki niej człowiek wie co jest ważne.
Dzięki Ada. Tak to prawda, wiemy co jest ważne i będziemy walczyć dalej o swoje szczęście

A jak długo bierzesz?? Ja z przerwami po 1000 teraz zwiększ do 2000 ale to moze być też za mało
Właściwie z przerwami, ale staram się regularnie. Nigdy nie badalam wit d, ale sama widzę po sobie, ze przy suplementacji zupełnie inaczej funkcjonuje, niż bez. Wg badań, większość osób ma niedobory.

Dzięki Kochana. Widzisz, tylko tak naprawdę osoby, które to przeżyły są w stanie tak naprawdę zrozumiem strate. Ale dzięki wam wiem, że nie jestem sama, ze nie tylko ja muszę przez to przechodzić, że trzeba się podnieść i walczyć dalej..
U mnie pomogło zajęcie się czymś, powrót do tego, co lubie i rutyna no i córka. Każda z nas potrzebuje to oswoic na swoj sposób.

reklama
Do góry