Właśnie nie wiem chyba poczekam do soboty, bo iść po teście pozytywnym do pracy? Bezsensu lepiej cieszyć się w domu póki co @ brakVici32 kiedy testujesz?
reklama
Nie trzymaj nas w niepewności rano czekam na wynikiWłaśnie nie wiem chyba poczekam do soboty, bo iść po teście pozytywnym do pracy? Bezsensu lepiej cieszyć się w domu póki co @ brak
Spazientito
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za pozytywne testy :-) Nie dostałam odpowiedzi to zapytam jeszcze raz: czy żel do USG dopochwowego może imitować śluz płodny? Czy da się to ze sobą pomylić? Wiem, że to głupie, ale nigdy nie widziałam u siebie śluzu płodnego w takiej ilości i to w 10 dc
nnat.
@Vici32 dawaj, dawaj [emoji2956]
Ja u siebie takich rzeczy nie zauważyłam, więc wydaje mi się że nie [emoji6]Trzymam kciuki za pozytywne testy :-) Nie dostałam odpowiedzi to zapytam jeszcze raz: czy żel do USG dopochwowego może imitować śluz płodny? Czy da się to ze sobą pomylić? Wiem, że to głupie, ale nigdy nie widziałam u siebie śluzu płodnego w takiej ilości i to w 10 dc
madziolina_p
My jestesmy na wyjezdzie i widze, ze moj objal taktyke, albo poprostu tak wychodzi, ze codziennie, wypoczeci, zadowoleni to inaczej niz nacodzien. No zobaczymy co z tego bedzie hehe Mielj nocy dziewczyny!
KiedyPytam
Dziewczyny ja jeszcze glupią iskierką nadziei poprzytulalismy się wczoraj bo plamienia mi minęły. Kalendarz pokazywał mi owulację i bylo dużo śluzu. A przede wszystkim bolał mnie zdrowy jajnik (bo w drugim mam czynnościowa torbiel) tak jak bolał mnie przy potwierdzonej owulacji w zeszłym miesiącu. Czy jest jakaś szansa że jak owulacja bolała (wiadomo, o ile to w ogóle był ból z owulacji) to że pęcherzyk pękł? Bo czytałam że ból jest spowodowany pęknięciem...Mało to prawdopodobne żeby była owu tak mi lekarz powiedział..... Ale nie powiedział w sumie że w ogóle. ..... No zobaczymy, pójdę na wizytę jak mi się uda w sobotę i zobaczymy... Gdzieś tam jeszcze się tli iskierka nadzieji
Myślę że jest nadzieja mi gin tłumaczył że jak jest bol to ten płyn się uwalnia czyli doszło do pęknięcia. Najlepiej by było sprawdzić u gina na usgDziewczyny ja jeszcze glupią iskierką nadziei poprzytulalismy się wczoraj bo plamienia mi minęły. Kalendarz pokazywał mi owulację i bylo dużo śluzu. A przede wszystkim bolał mnie zdrowy jajnik (bo w drugim mam czynnościowa torbiel) tak jak bolał mnie przy potwierdzonej owulacji w zeszłym miesiącu. Czy jest jakaś szansa że jak owulacja bolała (wiadomo, o ile to w ogóle był ból z owulacji) to że pęcherzyk pękł? Bo czytałam że ból jest spowodowany pęknięciem...Mało to prawdopodobne żeby była owu tak mi lekarz powiedział..... Ale nie powiedział w sumie że w ogóle. ..... No zobaczymy, pójdę na wizytę jak mi się uda w sobotę i zobaczymy... Gdzieś tam jeszcze się tli iskierka nadzieji
KiedyPytam
No jak mi się uda dostać do swojego poprzedniego na sobotę to pójdę. Muszę jeszcze omówić i zapytać kiedy mam zacząć monitoring najlepiej w moim przypadku. I muszę mu przedewszystkim zadać pytanie dlaczego nie powiedział mi po kilku wizytach że nie mam owulacji notorycznie, a inny lekarz pierwsza wizyta i od razu to stwierdził. No sory, w moim przypadku już nie boje się mówić lekarzom że konsultuje się gdzie indziej skoro co następny to sobie nie radzi.Myślę że jest nadzieja mi gin tłumaczył że jak jest bol to ten płyn się uwalnia czyli doszło do pęknięcia. Najlepiej by było sprawdzić u gina na usg
nnat.
Muzę że szansa jest [emoji6]Dziewczyny ja jeszcze glupią iskierką nadziei poprzytulalismy się wczoraj bo plamienia mi minęły. Kalendarz pokazywał mi owulację i bylo dużo śluzu. A przede wszystkim bolał mnie zdrowy jajnik (bo w drugim mam czynnościowa torbiel) tak jak bolał mnie przy potwierdzonej owulacji w zeszłym miesiącu. Czy jest jakaś szansa że jak owulacja bolała (wiadomo, o ile to w ogóle był ból z owulacji) to że pęcherzyk pękł? Bo czytałam że ból jest spowodowany pęknięciem...Mało to prawdopodobne żeby była owu tak mi lekarz powiedział..... Ale nie powiedział w sumie że w ogóle. ..... No zobaczymy, pójdę na wizytę jak mi się uda w sobotę i zobaczymy... Gdzieś tam jeszcze się tli iskierka nadzieji
Idz do tego lekarza i pytaj, masz do tego prawo, chodzi o Twoje zdrowie. Trzymam kciuki [emoji110]
reklama
KiedyPytam
No zobaczę czy mi się uda dostać w sobotę. A myślicie że 4 dni po owu lekarz jeszcze jest w stanie stwierdzić że była? Czy trochę pozno.... Bo nie wiem czy jak tyle dni to jest w ogóle sens.