Nie przytulaj się codziennie bo plemniki są nie dojrzałe co 2 dni to takie minimum. Ja testy robię bo mam ich dużo ale nie nakręca się i nie ekscytuje bo nic nie wyjdzie.Ja mam 12 dc więc idziemy równo my w poprzednich cyklach przytulalismy się co dwa dni i nic z tego więc teraz próbujemy codziennie taka mamy ochotę.... nie mierze temperatury bo uznałam że to nic nie daje, testów nie robię. Jutro mam wizytę u lekarza i boje się jak cholera co mi powie. Czy rośnie jakiś pecherzyk czy nie.... Ale działamy mimo to
reklama
Ja prowadzę monitoring szyjki zmienia się codziennie mam nawet fotoJa 12 dc i czuję jak mi mokro wiec dni płodne się rozkrecaja
adzik
Fanka BB :)
No właśnie dziewczyny przytulacie się codziennie czy co 2 dni ?
Nie przytulaj się codziennie bo plemniki są nie dojrzałe co 2 dni to takie minimum. Ja testy robię bo mam ich dużo ale nie nakręca się i nie ekscytuje bo nic nie wyjdzie.
KiedyPytam
Wiem. O tym. Ale właśnie robiliśmy co dwa dni przerwę jak w zegarku i co? 4 cykle i nic. Więc w tym miesiącu że tak powiem nieładnie "olałam' wszelkie zasady. I tak nie zajde i tak nie zajde ..... Więc nie patrzymy na to kiedy wolno a kiedy nie wolno. Zaraz pewnie dostanę plamień i znowu nie będziemy mogli parę dni, potem okres mi się przesunie jak zwykle. Jak przychodzi okres to my nie możemy przez 2-3 tygodnie. Więc wiesz.... Niech się mąż nacieszy my w całym miesiącu możemy się raptem max 7-9 dni poprzytulac bo w reszcie albo okres albo krwawienia. Ale i tak chyba zrobimy przerwę bo padniemy heheNie przytulaj się codziennie bo plemniki są nie dojrzałe co 2 dni to takie minimum. Ja testy robię bo mam ich dużo ale nie nakręca się i nie ekscytuje bo nic nie wyjdzie.
KiedyPytam
Do tej pory stosowałam tą zasadę nawet mąż tego pilnował, bo poczytał że tak trzeba ale że efektów brak, w tym cyklu działamy kiedy mamy siłę i ochotę. Oczywiście wyszło na to że codziennie heheNo właśnie dziewczyny przytulacie się codziennie czy co 2 dni ?
adzik
Mój m też sie do mnie dobiera codziennie i próbuje mu wytłumaczyć E najlepiej będzie co 2 dni [emoji3059]Do tej pory stosowałam tą zasadę nawet mąż tego pilnował, bo poczytał że tak trzeba ale że efektów brak, w tym cyklu działamy kiedy mamy siłę i ochotę. Oczywiście wyszło na to że codziennie hehe
Szczerze Ci powiem że nie wiem jaka jest przyczyna tego może te krwawienia mają jakiś wpływWiem. O tym. Ale właśnie robiliśmy co dwa dni przerwę jak w zegarku i co? 4 cykle i nic. Więc w tym miesiącu że tak powiem nieładnie "olałam' wszelkie zasady. I tak nie zajde i tak nie zajde ..... Więc nie patrzymy na to kiedy wolno a kiedy nie wolno. Zaraz pewnie dostanę plamień i znowu nie będziemy mogli parę dni, potem okres mi się przesunie jak zwykle. Jak przychodzi okres to my nie możemy przez 2-3 tygodnie. Więc wiesz.... Niech się mąż nacieszy my w całym miesiącu możemy się raptem max 7-9 dni poprzytulac bo w reszcie albo okres albo krwawienia. Ale i tak chyba zrobimy przerwę bo padniemy hehe
Wiatraki
Wszedzie jest napisane, ze co dwa dni, ale ogolnie bliskość ma być spontaniczna i częsta, żeby nie przegapić tego dnia, na ktorym nam zależy więc działajmy do skutku Fakt, za często, to plemniki moga być niedojrzałe, natomiast za rzadko, za stare ale skoro masz trudności, i jest ciężko, to spontan, ile możecie będzie też jakimś rozwiązaniem powodzenia!!!Do tej pory stosowałam tą zasadę nawet mąż tego pilnował, bo poczytał że tak trzeba ale że efektów brak, w tym cyklu działamy kiedy mamy siłę i ochotę. Oczywiście wyszło na to że codziennie hehe
reklama