KiedyPytam
Fanka BB :)
Idziesz przed owu czy już po?Tak, to pozytyw
Ja w tym tygodniu idę na monitoring. Mam nadzieję, że będzie ciąża w końcu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idziesz przed owu czy już po?Tak, to pozytyw
Ja w tym tygodniu idę na monitoring. Mam nadzieję, że będzie ciąża w końcu
Przed w poniedziałek lub wtorek mam mieć pierwszy monitoringIdziesz przed owu czy już po?
No to powodzenia. A który to cykl starań? Ja w zeszlym miesiącu nie byłam na monitoringu ale byłam na wizycie przedmowy i po owu. I owu była i pęcherzyk pękł. I był plyn, a ciąży nie ma. @ przyszła dopiero po 3 tygodniach od owu więc to dziwne. Zobaczymy co mi powie nowy lekarz w poniedziałek. Jak nie będzie miał żadnego pomysłu na mnie i nie zaskocze w tym cyklu to też się umawiam na monitoring w następnym cyklu. A w poniedziałek będę przed owu i zapytam kiedy ewentualnie przyjść na USG żeby znów sprawdzić co się zadziało. Ale już i tak mam takie podejście że pewnie dupa z tego będzie. Ja już straciłam wszelkie nadzieje. Dla mnie temat ciąży to jakaś fikcja. I chyba zaczynam się z tym godzić. Chciałabym tylko mieć normalne okresy a nie raz cykl 20 dni a drugi raz 36.Przed w poniedziałek lub wtorek mam mieć pierwszy monitoring
Hej ja plamienie już jako 1dc liczę tak mi lekarz kazał.Witam się w niedzielę [emoji274]
Czy plamienia zaliczacie już pod 1dc?
No raczej takWitam się w niedzielę [emoji274]
Zawsze mi powtarzano ( rozni lekarze), ze 1dc liczymy dopiero kiedy pojawi sie krew. Chyba, ze krwi nie ma w ogole a pojawiaja sie megs mocne i ciemne skrzepy. Tez zawsze mialam z tym problem, bo plamienia przed i po @, czasem nawet kilka dni.Witam się w niedzielę [emoji274]
Ja 12 dc i czuję jak mi mokro wiec dni płodne się rozkrecajaU mnie 13dc nie prowadzę pomiaru temperatury ale obserwuje siebie
Zaczęły się dni płodne stwierdzam po obserwacji szyjki zmienia się codziennie
Przytulanie co 2 dni więc mam nadzieję że w tym cyklu zaskoczy . Trzymam mocno kciuki za nas wszystkie i oby się udało