reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Przed :) w poniedziałek lub wtorek mam mieć pierwszy monitoring
No to powodzenia. A który to cykl starań? Ja w zeszlym miesiącu nie byłam na monitoringu ale byłam na wizycie przedmowy i po owu. I owu była i pęcherzyk pękł. I był plyn, a ciąży nie ma. @ przyszła dopiero po 3 tygodniach od owu więc to dziwne. Zobaczymy co mi powie nowy lekarz w poniedziałek. Jak nie będzie miał żadnego pomysłu na mnie i nie zaskocze w tym cyklu to też się umawiam na monitoring w następnym cyklu. A w poniedziałek będę przed owu i zapytam kiedy ewentualnie przyjść na USG żeby znów sprawdzić co się zadziało. Ale już i tak mam takie podejście że pewnie dupa z tego będzie. Ja już straciłam wszelkie nadzieje. Dla mnie temat ciąży to jakaś fikcja. I chyba zaczynam się z tym godzić. Chciałabym tylko mieć normalne okresy a nie raz cykl 20 dni a drugi raz 36.

Witam w niedzielę
Mam pytanko robię testy lh i rano wychodzi mi bardziej wyraźny (Nie z 1 moczu) A wieczorem nic nie widać dodam że nie są jeszcze pozytywne ale dziwi mnie że ten sam dzień A różnie wychodzi
Może któraś tak miała

U mnie 13dc nie prowadzę pomiaru temperatury ale obserwuje siebie
Zaczęły się dni płodne stwierdzam po obserwacji szyjki zmienia się codziennie
Przytulanie co 2 dni więc mam nadzieję że w tym cyklu zaskoczy . Trzymam mocno kciuki za nas wszystkie i oby się udało

Witam się w niedzielę [emoji274]
Czy plamienia zaliczacie już pod 1dc?
Zawsze mi powtarzano ( rozni lekarze), ze 1dc liczymy dopiero kiedy pojawi sie krew. Chyba, ze krwi nie ma w ogole a pojawiaja sie megs mocne i ciemne skrzepy. Tez zawsze mialam z tym problem, bo plamienia przed i po @, czasem nawet kilka dni.

reklama
U mnie 13dc nie prowadzę pomiaru temperatury ale obserwuje siebie
Zaczęły się dni płodne stwierdzam po obserwacji szyjki zmienia się codziennie
Przytulanie co 2 dni więc mam nadzieję że w tym cyklu zaskoczy . Trzymam mocno kciuki za nas wszystkie i oby się udało
Ja 12 dc i czuję jak mi mokro wiec dni płodne się rozkrecaja

Do góry