reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
A zaczyna cię się normalnie i kończy normalnie? Bo u mnie są takie jednorazowe plamienia z 3 dni potem krwawienie okres z 5-6 dni i potem się zmniejsza i takie plamienie i koniec. I w sumie wychodzi z 10-12 dni
Zazwyczaj zaczyna mi się z grubej rury..chlust i potop przez 3 dni a 5-6 dzień to już plamienie.
Ogólnie mam bardzo bolesne i obfite te 1wsze 3dni..bez tabletek przeciwbólowych się nie ruszam.

u mnie też @ przeważnie 4 dni, czasem 5 dnia lekkie plamienie, a czasem plamienie już 4 dnia. To mój pierwszy cykl z testami owu. kupiłam na allegro. robiłam od 9 dnia, bo czasem miałam cykl 26 dni, no i 14 i 15 były chyba pozytywne, odcień bardzo zbliżony, na moje oko taki sam jak kontrolna. później 16 i 17 dnia tylko jedna kreska i biel wizira poza nią, a dzś 18 dc znów pojawia się 2 kreska dosyć mocna. i tu nasuwają mi się dwa wnioski, albo te testy są beznadziejne i oszukują, albo jednak mam coś z tą tarczycą. (nie byłam na badaniach- właśnie dlatego robie nadal te testy żeby sprawdzić jak funkcjonują moje cykle, czyli z ludzkiej ciekawości) zrobię jutro i pojutrze jak nadal będzie druga kreska tak widoczna to pójdę po to skierowanie....

u mnie też @ przeważnie 4 dni, czasem 5 dnia lekkie plamienie, a czasem plamienie już 4 dnia. To mój pierwszy cykl z testami owu. kupiłam na allegro. robiłam od 9 dnia, bo czasem miałam cykl 26 dni, no i 14 i 15 były chyba pozytywne, odcień bardzo zbliżony, na moje oko taki sam jak kontrolna. później 16 i 17 dnia tylko jedna kreska i biel wizira poza nią, a dzś 18 dc znów pojawia się 2 kreska dosyć mocna. i tu nasuwają mi się dwa wnioski, albo te testy są beznadziejne i oszukują, albo jednak mam coś z tą tarczycą. (nie byłam na badaniach- właśnie dlatego robie nadal te testy żeby sprawdzić jak funkcjonują moje cykle, czyli z ludzkiej ciekawości) zrobię jutro i pojutrze jak nadal będzie druga kreska tak widoczna to pójdę po to skierowanie....
A masz jakieś problemy z tarczyca ?

reklama
U mnie branie dupka było podyktowane cyklami bezowulacyjnymi. Przy czym przy braniu duphastonu tylko jeden raz miałam sytuację z @ w 7 dniu brania, tak to zawsze było to po kilku dniach od odstawienia, czasem nawet 7-8 dzień po odstawieniu. I nigdy, przenigdy nie miałam plamień przed @, czy na duphastonie czy bez. Zawsze jak @ to @, orkiestra od razu grała na full, łącznie z mocnymi bólami. Teraz dosłownie kilka kropek, zero bólu, było to kilka godzin temu i teraz już nic. A Ty pewnie miałaś późną owulację, tak, jak ja.
No właśnie nie. Owulację miałam w 16 dniu cyklu. Potwierdzona. A okres przyszedł w 37. Trzy tygodnie po owu.

Do góry