reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Hej, to może i ja dołączę, dziś 27dc przy cyklach 25-26 dniowych. Rano testowałam i jest blada kreska (na zdjęciu słabo ją widać), miałam tylko test o czułości 25. Bardzo się cieszę, a jednocześnie boję się, że @ jednak przyjdzie, jutro jeszcze powtórzę testownie
Myślę że @ nie przyjdzie ! i po cichu gratuluje !!

Dziewczyny poleciałam dziś na betę i wyszła 36,5. Czyli to oznacza , że jestem w ciąży ? Ja nie wierze robiłam test dwa dni temu i był negatywny , jak to jest możliwe

Ale czad, ekstra, bardzo dobry znak, sprawdzaj przyrost tak, jak dziewczyny pisały ! :) Trzymam ogromnie kciuki!
Możliwe jest, że poziom bety był za niski i dlatego test nic nie pokazał :)
Bardzo słusznie powiedziałaś lekarzowi o podejrzeniu :)
Pochwalam!

Nie no uwierz zenjetsem w ciąży. Rzadko biorę antybiotyki, ale chyba od tego nie wzrasta beta.
Dziewczyny nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę z waszych owocnych starań ale jednocześnie Wam tak bardzo zazdroszcze.
Mam 28 lat i tak bardzo pragnę tego dziecka przed 30... A coraz mniej wydaje się to realne że dziś be z płaczu to dzień stracony dla mnie.. staram się być jakiejś dobrej myśli ale jest mi tak ciężko.

Kochana, każda z nas Cię rozumie. Każda z nas tez tego pragnie !
Do 30 masz jeszcze 2 lata, myślę że jak zaczniesz leczenie i odpuścisz trochę w głowie to sama sie nie zorientujesz jak wszystko zaskoczy ;) Chcieć za mocno tez nie można... Organizm się spina, denerwuje, stres powoduje wydzielanie kortyzolu, a on może blokować to i owo...

Dziewczyny poleciałam dziś na betę i wyszła 36,5. Czyli to oznacza , że jestem w ciąży ? Ja nie wierze robiłam test dwa dni temu i był negatywny , jak to jest możliwe

Chyba tak :D Zazdraszczam :))) Tak jak pisały dzxiewczyny, zrobiłabym na Twoim miejscu betę za 2 dni, bo powinno się badac przyrosty co 48 godz. A w którym jesteś dniu cyklu? I Ile jesteś po owu?

Mam 28 lat i tak bardzo pragnę tego dziecka przed 30... A coraz mniej wydaje się to realne że dziś be z płaczu to dzień stracony dla mnie.. staram się być jakiejś dobrej myśli ale jest mi tak ciężko.
Masz szanse nie tylko zajść w ciążę, ale i tulic swoje maleństwo jeszcze przed 30 - tką.

a mnie dziewczyny piersi bola, mialam tak jak bylam w poprzednih ciazach. I wiecie co zaczelam rozkminiac? ze zawsze chcielismy 3 dzidci, ale mamy jiz podrosniete 3 i 5 lat i jakos jiz latwiej a jak znowu przyjdzie male to nie wiem czy dam rade, tzn dam, ale napewno bedzie ciezko

a mnie dziewczyny piersi bola, mialam tak jak bylam w poprzednih ciazach. I wiecie co zaczelam rozkminiac? ze zawsze chcielismy 3 dzidci, ale mamy jiz podrosniete 3 i 5 lat i jakos jiz latwiej a jak znowu przyjdzie male to nie wiem czy dam rade, tzn dam, ale napewno bedzie ciezko

Ja Ci powiem że bardzo chce 2 dziecka,dopiero teraz czuje że jest to dobry czas,ale jak szwagierka urodziła 2 tygodnie temu i zobaczyłam ten cały rozgardiasz,te wszystkie rzeczy których już dawno nie potrzebujemy to przeszła mi taka myśl czy ja dam radę? Maleństwo słodkie ale nie wiem czy chciałabym do tego wracać...Zosia jest już taka samodzielna...na szczęście trwało to tylko chwilkę i myśli wróciły mi na dobry tor:-)

reklama
Do góry