reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Chyba tak :D Zazdraszczam :))) Tak jak pisały dzxiewczyny, zrobiłabym na Twoim miejscu betę za 2 dni, bo powinno się badac przyrosty co 48 godz. A w którym jesteś dniu cyklu? I Ile jesteś po owu?

Ja już straciłam nadzieje gdy zrobiłam test w dniu @ i to o czułości 10. Jestem w szoku, dziś 33dc . Ovu myśle że miałam 16dc bo kuł mnie jeden jajnik i to tak że nagle złapał i od razu puścił. No i temperatura mi wzrosła do 36,7 z rana a w ciągu dnia było po 37. A teraz wgl okazało się że mam zapalenie uszu. Trochę się boje, że zaszkodzę dzidziusiowi tą chorobą ale mówiłam że podejrzewam ciąże i pani Doktor mnie uspokajała. Teraz zrobiłam test i jest cień cienia, jutro zrobię z porannego moczu. Trzymam za was laski kciuki!!! Naprawdę nie ma co tracić nadziei do ostatniej chwili trzeba ją mieć ;*

reklama
Chyba tak :D Zazdraszczam :))) Tak jak pisały dzxiewczyny, zrobiłabym na Twoim miejscu betę za 2 dni, bo powinno się badac przyrosty co 48 godz. A w którym jesteś dniu cyklu? I Ile jesteś po owu?

Masz szanse nie tylko zajść w ciążę, ale i tulic swoje maleństwo jeszcze przed 30 - tką.
Ja już straciłam nadzieje gdy zrobiłam test w dniu @ i to o czułości 10. Jestem w szoku, dziś 33dc . Ovu myśle że miałam 16dc bo kuł mnie jeden jajnik i to tak że nagle złapał i od razu puścił. No i temperatura mi wzrosła do 36,7 z rana a w ciągu dnia było po 37. A teraz wgl okazało się że mam zapalenie uszu. Trochę się boje, że zaszkodzę dzidziusiowi tą chorobą ale mówiłam że podejrzewam ciąże i pani Doktor mnie uspokajała. Teraz zrobiłam test i jest cień cienia, jutro zrobię z porannego moczu. Trzymam za was laski kciuki!!! Naprawdę nie ma co tracić nadziei do ostatniej chwili trzeba ją mieć ;*

Asia, no wkasnie moje tez samodzielne, jak sie kloca i sa zmeczone to z nimi duzo roboty, ale jak pomysle ze kiedys bedzie fajna duza rodzina to pewnie ze chce. Poza tym gdyby sie male urodzilo za rok to juz beda miec 6 i 4 lata to juz takie dzieci bardziej ogarniete.

reklama
Do góry