reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Beta <2.30 wyszła :-( :( ale nadzieja pozostała.
6.07 miałam 2 grube krechy na owu wiec niby miała nastąpić w 24-36h było przytulanie 6.07 i 7.07 rano normalnie ciekło po nogach prawie owu.
Więc już nawet zakładamy że do zapłodnienia mogło dojść 8.07 lub 8.08 to by było 7-8 dpo.
Wszędzie piszą i krzyczą żeby bete robić 12 dpo--eh wciąż mamy nadzieję na ten cykl;)
Zazdraszczam tego śluzu. U mnie już nie jest tak dużo jak kiedyś... Starzeje się :-D
ja tez mam termin na 29.07 to czekamy razem. Kochana moim zdaniem za wczesnie
Ja też mam termin na 29-31.07. Myślałam, że mam owu w niedzielę według testów, a dziś 18 dc i mam dwie czerwone krechy... Ale też od 18 dc miałam brać luteine. Pewnie dlatego tak mi wyszło, sama nie wiem już co o tym myśleć.

reklama
Ja to nie będę testować tak szybko raz już tak miałam że myślałam że jestem w ciąży ale wtedy akurat w płatkach i 3 dni Okres mi się spóźnia byłam pewna na 100% i co spóźnił się te 3 dni nigdy mi się praktycznie tak nie spóźnia może dwa razy w życiu więc teraz jak okres będę miała mieć w poniedziałek to ja za testuję dopiero w środę albo w czwartek

A w którym dc zwykle masz owu? I jak dlugi cykl?
29-30 dni a owu nie wiem:-) zawsze myślałam że w 14 dc ale chyba później tak 16-18dc chociaż testy owu nie wychodzą pozytywne jeszcze (dziś 16dc) zobaczymy jak to dalej będzie przebiegać.

Ja będę tak do 30-31 lipca czekać na @,wcześniej raczej nie będę testowac:-)

Beta <2.30 wyszła :-( :( ale nadzieja pozostała.
6.07 miałam 2 grube krechy na owu wiec niby miała nastąpić w 24-36h było przytulanie 6.07 i 7.07 rano normalnie ciekło po nogach prawie owu.
Więc już nawet zakładamy że do zapłodnienia mogło dojść 8.07 lub 8.08 to by było 7-8 dpo.
Wszędzie piszą i krzyczą żeby bete robić 12 dpo--eh wciąż mamy nadzieję na ten cykl;)
Mam nadzieję że to będzie TEN cykl!
Ja też mam tyle śluzu plodnego, że mogłabym z 5 kobiet obdzielić

29-30 dni a owu nie wiem:-) zawsze myślałam że w 14 dc ale chyba później tak 16-18dc chociaż testy owu nie wychodzą pozytywne jeszcze (dziś 16dc) zobaczymy jak to dalej będzie przebiegać.

To widze ze mamy takie sme cykle! I nawet w tym samym czasie termin @
Jak się uda to obie będziemy miały taki sam termin porodu haha

reklama

Mam nadzieję że będziemy testować razem, od 15 dc miałam brać duphaston... Ale czekam do owu lub do 20 dc.

Do góry