A jakie badania miałaś robione? Miałaś jakiś monitoring?Niby delikatna, ale tak bardzo delikatna, czyli cały czas nic się nie zmienia. Myślę że nie będzie pik, tylko po prostu się wchłonie i będzie bez ovu. Chyba że coś jeszcze jutro się wydarzy, ale zaczynam tracić nadzieję.![]()
reklama
A w ogóle to wcześniej była propozycja stworzenia grupki na fb. Może taka niewielka tajna była by ok? Jestem na tajnej grupie do której dołączyłam będąc w ciąży i po tylu latach cały czas mamy kontakt. Jest nas dwadzieścia osób i to na prawdę super wsparcie.
KiedyPytam
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Nie mam zbytnio czasu wchodzić i teraz nadrobiłam trochę waszej rozmowy. Czekam na dobre wieści od tych co testują i życzę powodzenia tym co zaczynają staranka zaraz, i witam też nowe koleżanki z którymi jeszcze nie miałam przyjemnosci rozmawiać
ja dzis 29 dzień cyklu, cykle nieregularne więc nie bardzo wiem kiedy powinien być @ ale według USG owu miałam najprawdopodobniej 11-14 dni temu. Więc okres powinien być dziś lub jutro. Okresu nie ma, leciutkie plamienie przy toalecie dzisiaj. I dalej nic. Test dzis robiłam super czuły i dupa
temperatury już nawet nie mierze no zastanawiam się jak ja w ogóle żyje z temperatura 35,15
nadzieja opadła. Aż ciężko mi w to uwierzyć ale z niecierpliwością czekam na okres, by przyszedł, minął i działamy dalej ....
Cześć Kochana, no z taka temperatura to rzeczywiście ciężko żyćHej dziewczyny. Nie mam zbytnio czasu wchodzić i teraz nadrobiłam trochę waszej rozmowy. Czekam na dobre wieści od tych co testują i życzę powodzenia tym co zaczynają staranka zaraz, i witam też nowe koleżanki z którymi jeszcze nie miałam przyjemnosci rozmawiaćja dzis 29 dzień cyklu, cykle nieregularne więc nie bardzo wiem kiedy powinien być @ ale według USG owu miałam najprawdopodobniej 11-14 dni temu. Więc okres powinien być dziś lub jutro. Okresu nie ma, leciutkie plamienie przy toalecie dzisiaj. I dalej nic. Test dzis robiłam super czuły i dupa
temperatury już nawet nie mierze no zastanawiam się jak ja w ogóle żyje z temperatura 35,15
nadzieja opadła. Aż ciężko mi w to uwierzyć ale z niecierpliwością czekam na okres, by przyszedł, minął i działamy dalej ....
nnat.
Ten dzień to nie wyrocznia, jak @ nie przyjdzie to powtorz test jutro, albo za 2-3 dni!U mnie dziś dzień @ , test negatywny ... trzymajcie się dziewczyny , trzymam za was kciuki !!! Ja muszę odpocząć od forum od tej nadziej ,testów, temperatury, objawów , od wszystkiego![]()
Mamcia_86
Zaczekaj jeszcze 2 dni. Póki @ nie ma, to jeszcze jest nadziejaU mnie dziś dzień @ , test negatywny ... trzymajcie się dziewczyny , trzymam za was kciuki !!! Ja muszę odpocząć od forum od tej nadziej ,testów, temperatury, objawów , od wszystkiego![]()
NatS91
Nie miałam monitoringu. Mówią że jeszcze za wcześnie bo to dopiero 5 cykl z czego jeden bez ovu. Ogółem hormonalne miałam wszystkie wszystko w normie, ale idę skonsultować to jutro z panią doktor. Mam Hashimoto więc to jest przyczyna chyba częstych bezowulacyjnych cykli. Ale dziś powolutku temp wzrasta więc może coś będzie, ma czas do jutraA jakie badania miałaś robione? Miałaś jakiś monitoring?
Cześć dziewczyny, mało się odzywam, ale czytam regularnie, gratuluję tym którym się udało
u mnie mija 8 miesiąc odkąd się staramy, lekarz powiedział, żeby działania podjąć po roku, ale tak czytam Was i czytam i zastanawiam się czy już coś nie robić - tylko od czego zacząć? Jakie testy owu kupić? Badania mam ok, TSH 2,5 - chyba za wysokie?
reklama
A starasz się o pierwsze dzidzie? I jeśli to nie tajemnica ile masz lat? Tsh podobno powinno być poniżej 2, najlepiej kolo 1, ja jak zaszlam w ciążę też miałam koło 2, także tutaj nie ma reguły, ale wystarczy trochę zdrowiej się odżywiać i mi spadło do ponad 1 tylko dzięki temu. Możesz zrobić wyniki na prolaktyne, to również często blokujeCześć dziewczyny, mało się odzywam, ale czytam regularnie, gratuluję tym którym się udałou mnie mija 8 miesiąc odkąd się staramy, lekarz powiedział, żeby działania podjąć po roku, ale tak czytam Was i czytam i zastanawiam się czy już coś nie robić - tylko od czego zacząć? Jakie testy owu kupić? Badania mam ok, TSH 2,5 - chyba za wysokie?