reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Ja już wszystkiego próbowałam. I co dwa dni i tylko w dni płodne i co dziennie i ciągle nic. Więc jeśli ma być to będzie po stosunku co 2-3 dni A nawet po codziennych przytulankach. Nie mam pojęcia już co może być przyczyną. Zobaczymy co w klinice powiedzą.

Załączniki

• Screenshot_20190706-212447.png
    Screenshot_20190706-212447.png
    40,9 KB · Wyświetleń: 50
Mam znajomą ma 16 letnią córke gdzieś coś po urodzeniu się popsuło i długo nie mogła zajść brała jakieś leki i nic się nie działo jak odstawiła to teraz jest chyba w 8 tc czy coś dalej więc wiara czyni cuda ;)

reklama
Mam znajomą ma 16 letnią córke gdzieś coś po urodzeniu się popsuło i długo nie mogła zajść brała jakieś leki i nic się nie działo jak odstawiła to teraz jest chyba w 8 tc czy coś dalej więc wiara czyni cuda ;)
Tak wiem kochana ale ja jestem po 3 poronieniach non stop jakieś problemy ze zdrowiem i dlatego nie wierzę że może mi się udać zajść w ciążę i szczęśliwie ja donosic.

Do góry