reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Ja dostałam przed chwilą... Może uda się w kolejnym cyklu, chociaż chyba nie mam już nadzieji. A tak bardzo chciałbym urodzić swoje pierwsze dziecko przed 30, może być trudna droga ;(
Napewno się uda zobaczysz. Grunt to myśleć pozytywnie i nie poddawać się za zadna cenę. Trzymam kciuki [emoji110]

Dobrze wiedzieć w takim razie powiem o tym jeszcze raz na czwartkowej wizycie u lekarza i zapytam wprost czy może dać mi skierowanie na badanie poziomu prolaktyny bo jej badanej nie miałam :/ Ogólnie średnio jestem zadowolona ze swojego lekarza..

Dobrze wiedzieć w takim razie powiem o tym jeszcze raz na czwartkowej wizycie u lekarza i zapytam wprost czy może dać mi skierowanie na badanie poziomu prolaktyny bo jej badanej nie miałam :/ Ogólnie średnio jestem zadowolona ze swojego lekarza..
To może czas pomyśleć o zmianie lekarza? Warto zrobić prolaktyne na czczo i po obciążeniu. Na czczo może wyjść w porządku ale po obciążeniu może wyjść dużo za duży wynik prolaktyny w krwi.

Szukaj innego, lekarz to połowa sukcesu j trafiłam teraz do super lekarki tylko męczą mnie kolejki trzeba się zapisywać z rocznym wyprzedzeniem prawie :(

Ja dostałam przed chwilą... Może uda się w kolejnym cyklu, chociaż chyba nie mam już nadzieji. A tak bardzo chciałbym urodzić swoje pierwsze dziecko przed 30, może być trudna droga ;(
Zauważyłam że im bardziej się chce tym mniej to wychodzi niestety... ale sama wiem jak ciężko sie "wylightowac" w tym temacie...... Każdy mówi żeby dać sobie na luz, nie myśleć, ale przecież to jest Awykonalne :/

Zauważyłam że im bardziej się chce tym mniej to wychodzi niestety... ale sama wiem jak ciężko sie "wylightowac" w tym temacie...... Każdy mówi żeby dać sobie na luz, nie myśleć, ale przecież to jest Awykonalne :/
Przeważnie tak mówią kobiety które zaszły od razu w ciążę. Mi się wydaje że żadna kobieta która stara się kilkanaście cykli o ciążę nie powie drugiej że ma wyluzować. To wyluzowanie nie jest takie łatwe. Tym bardziej że czas szybko leci lata uciekają A niestety facet może zawsze A kobieta nie im starsza tym większy problem z zajściem w ciążę więc my musimy się spieszyć A nie to co faceci.

reklama
Muszę się rozejrzeć w swojej poradni czy jest lekarz wart zainteresowania. Jeśli nie to zasięgnę info w necie. Może ktoś kogoś poleci w W-wie.

Do góry