Mamcia_86
Fanka BB :)
Zgadza się. Ja mam praktycznie na granicy normy, a i tak dostałam lek.
@młoda1994 to był 3 cykl starań
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dostałam przed chwilą... Może uda się w kolejnym cyklu, chociaż chyba nie mam już nadzieji. A tak bardzo chciałbym urodzić swoje pierwsze dziecko przed 30, może być trudna droga ;(Mi też się nie udało. Dziś rano dostałam. Pojechaliśmy nad jezioro, żeby nie zwariować...
Kochana to nie ma co jeszcze się martwić. Jak nie będzie wychodziło przez następne 3 cykle to można się zacząć martwić ale rozumiem że chciałabyś zaciazyc jak najszybciej. Napewno ci się uda zobaczysz wierzę w to.Zgadza się. Ja mam praktycznie na granicy normy, a i tak dostałam lek.
Napewno się uda zobaczysz. Grunt to myśleć pozytywnie i nie poddawać się za zadna cenę. Trzymam kciuki [emoji110]Ja dostałam przed chwilą... Może uda się w kolejnym cyklu, chociaż chyba nie mam już nadzieji. A tak bardzo chciałbym urodzić swoje pierwsze dziecko przed 30, może być trudna droga ;(
To może czas pomyśleć o zmianie lekarza? Warto zrobić prolaktyne na czczo i po obciążeniu. Na czczo może wyjść w porządku ale po obciążeniu może wyjść dużo za duży wynik prolaktyny w krwi.Dobrze wiedzieć w takim razie powiem o tym jeszcze raz na czwartkowej wizycie u lekarza i zapytam wprost czy może dać mi skierowanie na badanie poziomu prolaktyny bo jej badanej nie miałam :/ Ogólnie średnio jestem zadowolona ze swojego lekarza..
Szukaj innego, lekarz to połowa sukcesu j trafiłam teraz do super lekarki tylko męczą mnie kolejki trzeba się zapisywać z rocznym wyprzedzeniem prawieDobrze wiedzieć w takim razie powiem o tym jeszcze raz na czwartkowej wizycie u lekarza i zapytam wprost czy może dać mi skierowanie na badanie poziomu prolaktyny bo jej badanej nie miałam :/ Ogólnie średnio jestem zadowolona ze swojego lekarza..
Zauważyłam że im bardziej się chce tym mniej to wychodzi niestety... ale sama wiem jak ciężko sie "wylightowac" w tym temacie...... Każdy mówi żeby dać sobie na luz, nie myśleć, ale przecież to jest Awykonalne :/Ja dostałam przed chwilą... Może uda się w kolejnym cyklu, chociaż chyba nie mam już nadzieji. A tak bardzo chciałbym urodzić swoje pierwsze dziecko przed 30, może być trudna droga ;(
Przeważnie tak mówią kobiety które zaszły od razu w ciążę. Mi się wydaje że żadna kobieta która stara się kilkanaście cykli o ciążę nie powie drugiej że ma wyluzować. To wyluzowanie nie jest takie łatwe. Tym bardziej że czas szybko leci lata uciekają A niestety facet może zawsze A kobieta nie im starsza tym większy problem z zajściem w ciążę więc my musimy się spieszyć A nie to co faceci.Zauważyłam że im bardziej się chce tym mniej to wychodzi niestety... ale sama wiem jak ciężko sie "wylightowac" w tym temacie...... Każdy mówi żeby dać sobie na luz, nie myśleć, ale przecież to jest Awykonalne :/