reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Póki nie ma okresu jest nadzieja.. Może owulacja była później i dlatego testy nie wychodzą. Ja tak miałam :)
Byc może, ale nie mogła być później robiłam test ovu na bank musiałabyc.... chociaż mój wykres wygląda jak książkowy ciążowy ..
W każdym razie poszłam dziś na bete wyniki mają być wieczorem.

Załączniki

• Screenshot_20190629-124152_OvuView.jpg
    Screenshot_20190629-124152_OvuView.jpg
    156,5 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Witam dziewczyny, chciałam się przyłączyć do Waszej grupy "wsparcia" :) Staramy sie z mężem od pół roku o dzidzie. Mamy już jedno dziecko (8lat). Teraz zaczynamy 7cykl starań o drugie i już się martwię że zeświruje ... Każdy miesiąc to nadzieja i zawód na przemian...ciężko znoszę... Będzie mi miło uczestniczyć w rozmowie.

Witam dziewczyny, chciałam się przyłączyć do Waszej grupy "wsparcia" :) Staramy sie z mężem od pół roku o dzidzie. Mamy już jedno dziecko (8lat). Teraz zaczynamy 7cykl starań o drugie i już się martwię że zeświruje ... Każdy miesiąc to nadzieja i zawód na przemian...ciężko znoszę... Będzie mi miło uczestniczyć w rozmowie.
Cześć:) Znam to uczucie, wiele kobiet je zna. Nie jesteś sama:) Wydaje mi się, że grunt starać się zachować pozytywne myślenie. Z każdym okresem też dopada mnie dół. Pytanie czy w ogóle się uda?Chyba najgorsza jest ta wątpliwość...

Trzymam kciuki aby Wasze starania jak najkrócej trwały:)

reklama
Cześć:) Znam to uczucie, wiele kobiet je zna. Nie jesteś sama:) Wydaje mi się, że grunt starać się zachować pozytywne myślenie. Z każdym okresem też dopada mnie dół. Pytanie czy w ogóle się uda?Chyba najgorsza jest ta wątpliwość...

Trzymam kciuki aby Wasze starania jak najkrócej trwały:)
Miło mi poznać :) Spróbuję zarówno wspierać jak i korzystać ze wsparcia ;) Wierzę że na wszystko przychodzi czas. Moje pierwsze dziecko pojawiło się w pierwszym cyklu po odstawieniu antykoncepcji :) To były czasy... Wtedy myślałam że starania o dziecko to równoznaczność cierpliwości. Jednak życie płata figle. i czym bardziej chcemy tym trudniej to przychodzi...

Do góry