reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019/2020!

reklama
IMG_20200102_080553.jpg

Teraz jest strach czy wszystko bedzie dobrze po dwoch tygodniach od pozytywnego testu moja gin kazala mi przyjść na usg więc będę z niecierpliwością czekać ale dziękuję 😘
Bedzie dobrze ! Ale eoem z własnegodoświadczenia że człowiek ma różne myśli w głowie, i ja jakoś nie umiem się nie bać. Dziś stresik wynikami bety . Właśnie jestem po. Teraz pozostaje tylko czekanie .

reklama
Bedzie dobrze ! Ale eoem z własnegodoświadczenia że człowiek ma różne myśli w głowie, i ja jakoś nie umiem się nie bać. Dziś stresik wynikami bety . Właśnie jestem po. Teraz pozostaje tylko czekanie .
Wiem że trzeba myśleć dobrze ale człowiek długo sie starał i ciezko jest bo jest jeden wielki strach żeby wszystko sie dobrze skonczylo. Ja sie boje bo ja mam w pracy nocki po 12godzin i ostatnio jak mialam nocke to juz ledwo na oczy widzialam tak mi spac sie chcialo ostatnio wogole bardzo duzo spie

Do góry