Daraa_94
Fanka BB :)
Kochana mi też jest przykro, że mi się nie udaje.. Może nowy rok przyniesie coś dobrego [emoji3531]na obu piękne krechy, super
[emoji24]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana mi też jest przykro, że mi się nie udaje.. Może nowy rok przyniesie coś dobrego [emoji3531]na obu piękne krechy, super
[emoji24]
Wszystko zależy jakiej marki test i jaka czułość, nic o tym nie myśl tylko zrób beteCześć kobietki wczoraj zrobilam ten test to byla dosyc widoczna kręcha (na zywo duzo lepiej bylo ja widac niz na zdjęciu) a dzis przed chwila zrobilam i jest kreska trochę jasniejsza i co o tym myśleć?
Nie mam jak zrobić bety narazie bo dzis nie ma gdzie a jutro tez nie bede miala jak bo caly dzien bede w pracy test pink czułość 10.ale dzis mam tyle sluzu ze co chwilę zagladam czy to nie okresWszystko zależy jakiej marki test i jaka czułość, nic o tym nie myśl tylko zrób bete
A który masz dzień cyklu? To powtórz jutro test a w piątek idź na bete jeśli możeszNie mam jak zrobić bety narazie bo dzis nie ma gdzie a jutro tez nie bede miala jak bo caly dzien bede w pracy test pink czułość 10.ale dzis mam tyle sluzu ze co chwilę zagladam czy to nie okres
Dzisiaj 30 okres powinnam dostac wczoraj. Jutro rano powtórzę zobaczę co wyjdzieA który masz dzień cyklu? To powtórz jutro test a w piątek idź na bete jeśli możesz
Ja też tydz temu miałam dwie wyraźne krechy ,na drugi dzień była bladsza i na trzeci to samo. Marudziłam dziewczynom że pewnie nic z tego ,a beta wczoraj 331 więc poprostu kreski wychodzą jak chcą i każda marka ma inaczej. Ja jeszcze jutro powtarzam ,jesli bedzie prawidłowy przyrost to mam już tylko czekać do wizyty 13 styczniaDzisiaj 30 okres powinnam dostac wczoraj. Jutro rano powtórzę zobaczę co wyjdzie
Tak się zastanawiam bo bylam na sylwestrze wczoraj i pilam duzo piwa 0% i moze za mocno mocz byl rozcienczony i w nocy latalam do łazienki nie wiem sama co myslec jutro zrobię rano test jeszcze raz i zobacze co mi pokażeJa też tydz temu miałam dwie wyraźne krechy ,na drugi dzień była bladsza i na trzeci to samo. Marudziłam dziewczynom że pewnie nic z tego ,a beta wczoraj 331 więc poprostu kreski wychodzą jak chcą i każda marka ma inaczej. Ja jeszcze jutro powtarzam ,jesli bedzie prawidłowy przyrost to mam już tylko czekać do wizyty 13 stycznia
.