Powiem Ci ze ja się cieszę ze je mam bo jak sama gotowałam to nie zwracałam uwagi na przyprawy na produkty co wolno a czego unikać. Teraz już z racji tego ze wiem co jeść sama komponuje sobie posiłki wiec już można powiedzieć poradnik dla mnie nie przydatny. Co się dowiedziałam to już wiem. Są tam przepisy, właśnie ciekawości co i jak na co wpływa, takie screeny jak na instalatory z Akademi płodności jak dziewczyny dzięki tymi ebookowi wyszły na prosta bo i badania w normie i ciąża jest. Gdyby ktoś mi tylko wcześniej powiedział jakie tam są produkty co unikać a czego nie co stosować to bym pewnie go nie kupiła. Bo później w gruncie rzeczy chodzi o to żeby jeść posiłki pełne warzyw i owoców koktajle dużo białka, ryb, owsianki, dodatkowo zarodki pszenne, komosa ryżowa, kasze, kurkuma czarnuszka bazylia oregano, mąka żytnia, suszone owoce, orzechy, słonecznik, sałatki, puddingi na mleku miglalowym, nasiona chia i siemię lniane, itp. Tak w skrócie
dzięki jemu napewno zdrowo się odżywiam , do pracy zabieram jedzenie które sama wcześniej zrobię a nie kupuje czasami MC jak to czasami miało miejsce bo brak czasu w pracy. Fakt ze na początku żeby zrobić śniadanie i drugie do pracy zajmowało mi to dosłownie 40 min. Ale teraz z racji tego wiem już co to chwila
ja polecam ale dla osób które naprawdę gotują bo jak nie to pieniądze w błoto wyrzucone.