reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019/2020!

Hejka😉🖐 czy któraś z was może ma e-booka „28 dni do płodności” ze strony akademii płodności? Obserwuje ich profil na istagramie i zastanawiam się czy nie zakupić tej książki ? Jakie tam są przepisy ? I czy wogole warto ja zakupić czy jednak wszystko znajdę w necie?
Przykładowe jedzonka 😀
6848C392-0C23-43B4-83B5-8D4CBFF8DC87.jpeg
BF3D247E-48A6-4AC3-A88B-303B2D3F3FB8.jpeg
DF84D137-0223-4915-8768-A0FE8DBCFFE5.jpeg

reklama
Witajcie,
Jak u Was zapowiada się weekend?? Ja mam wypad z ekipą... planowałam w końcu się czegoś napić... Ale jakoś nachodzą mnie wątpliwości...
Jakoś chce wierzyć że ten cykl będzie udanym... na test za wcześnie... I myślę sobie- jak znowu nie wyjdzie, to znowu nie posączę sobie nic w doborowym towarzystwie 🙈
I co tu zrobić...?? Wyluzować czy trzymać się na soczkach... u mnie luz = lampka max2 wina 🙈🙈🙈

Cześć u mnie też zapowiada się wkoncu wyjście Andrzejkowe i tak się zastanawiam czy coś wypić bo według apki w poniedziałek wypada mi owulka

Cześć u mnie też zapowiada się wkoncu wyjście Andrzejkowe i tak się zastanawiam czy coś wypić bo według apki w poniedziałek wypada mi owulka
No to przed to spoko, ja trochę w gorszej sytuacji jestem... jestem 8dni po owulacji... cały czas dużo śluzu, dobry nastrój, brak dolegliwości przed @ i lekko obrzmiale piersi... więc stąd moje zastanowienie🤔🙈

No to przed to spoko, ja trochę w gorszej sytuacji jestem... jestem 8dni po owulacji... cały czas dużo śluzu, dobry nastrój, brak dolegliwości przed @ i lekko obrzmiale piersi... więc stąd moje zastanowienie🤔🙈
Aaa rozumiem no ja przed i chyba faktycznie sobie troszkę popuszcze bo ciągle w napięciu a tak to się wreszcie trochę rozerwe i rozluznie bez ciągłego myślenia i zastanowienia

reklama
Do góry