reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Dziewczyny owulację mialam 7-8 marca ale jak pisałam miałam mało śluzu, nie wiem czemu zrobiłam dzisiaj test owulacyjny i nie wiem co o tym myśleć...

Załączniki

• IMG_20180213_084716397.jpg
    IMG_20180213_084716397.jpg
    998 KB · Wyświetleń: 94
reklama
IIma witaj wiesz ze test owulacyjny potrafi wykryc tez wczesna ciaze :) radze poczekać kilka dni i zrobić test ciążowy :)

Podobno przy pcos testy owu wychodzą cały czas pozytywne, ale nie wiem. U mnie dalej brak @ z tym że kp więc pewnie dlatego

Hej dziewczyny, jestem tu nowa , dołączyłam do forum, ponieważ zaczynamy starania o dzidziusia nie chce się nakręcać, ponieważ zauważyłam nawet wśród znajomych, że są duże problemy z zachodzeniem w ciążę..

Witam. To dołącze i ja. Co prawda nasze starania zahaczają już o 2017 ... tylko jakoś nie wychodzi... Bardzo chciała bym zajść w ciąże w 2018 ... Mam syna ma już 6 lat - wiem duża różnica wieku... ale ciągle było coś...

reklama
hej dziewczyny.
krwawienie znów jest byłam u lekarza serduszko już widać.
dziwna baba wgl badań mi.nie robi usg też nie dała bo powiedziała że nie może dawać...
lecę do szpitala mam.nadzieję że.będzie dobrze

Do góry