reklama
Trzymam kciuki! I widziałam że w końcu będzie widać serduszko [emoji7] najważniejsze że jest i bije znaczy że ciąża jest żywa !hej dziewczyny.
krwawienie znów jest byłam u lekarza serduszko już widać.
dziwna baba wgl badań mi.nie robi usg też nie dała bo powiedziała że nie może dawać...
lecę do szpitala mam.nadzieję że.będzie dobrze
Misza95
Moderator
Witam nowe dziewczyny i zycze powodzenia [emoji4]
Mamulkakubusia trzymam kciuki, daj znac jak dowiesz sie czegos nowego. Będzie dobrze [emoji8]
@EklerkaDaria to super, odpoczywaj i korzystaj z urlopu [emoji8] nowe miejsce, więcej swobody hmm tez bym tak chciala [emoji4][emoji4]
Mamulkakubusia trzymam kciuki, daj znac jak dowiesz sie czegos nowego. Będzie dobrze [emoji8]
@EklerkaDaria to super, odpoczywaj i korzystaj z urlopu [emoji8] nowe miejsce, więcej swobody hmm tez bym tak chciala [emoji4][emoji4]
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Ja mam jutro kontrolne usg w szpitalu a w niedziele kontrolna wizyte u pl ginekologa. Jeszcze nie nastapilo calkowite poronienie bo krwawienie bylo za male. Ale w sobote u pl ginekologa nie bylo widac w macicy totalnie nic wiec dal progesteron i kazal wrocic na wizyte za tydzien zeby zobaczyc czy ciaza nie jest pozamaciczna albo czy wogole sie rozwija... bo moze byc i tak ze obumarla na wczesnym etapie a moje cialo znow nie umie sobie poradzic z naturalnym poronieniem. Nie mam gdzie zrobic beta hcg bo to by tez sporo pokazalo eh no nic od kilku dni nic nie moge zjesc ze stresu dziewczyny, zyc mi sie nie chce. W sobote kiedy mialam usg u pl gin byl to 5t2d ale ze mam pozne owulacje to wiek przypuszczalnej ciazy to max 4t2d. Z tym ze jej nie widac :/
irminka1231
Fanka BB :)
Dziewczyny trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze.Trzeba miec nadzieje.Jak widac z lekarzami to istna loteria.co kraj to obyczaj.U mnie temperatura skoczyla o jedna kreske.dzis 37,1.oby tak dalej.czas szybko leci dzis 7 dzpo.tak bardzo bym chciala aby teraz sie udalo.tak do konca.
J
Jabłuszkowa
Gość
Dużo siły życzę.. [emoji29]Ja mam jutro kontrolne usg w szpitalu a w niedziele kontrolna wizyte u pl ginekologa. Jeszcze nie nastapilo calkowite poronienie bo krwawienie bylo za male. Ale w sobote u pl ginekologa nie bylo widac w macicy totalnie nic wiec dal progesteron i kazal wrocic na wizyte za tydzien zeby zobaczyc czy ciaza nie jest pozamaciczna albo czy wogole sie rozwija... bo moze byc i tak ze obumarla na wczesnym etapie a moje cialo znow nie umie sobie poradzic z naturalnym poronieniem. Nie mam gdzie zrobic beta hcg bo to by tez sporo pokazalo eh no nic od kilku dni nic nie moge zjesc ze stresu dziewczyny, zyc mi sie nie chce. W sobote kiedy mialam usg u pl gin byl to 5t2d ale ze mam pozne owulacje to wiek przypuszczalnej ciazy to max 4t2d. Z tym ze jej nie widac :/
Ilma
Dziewczyny trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze.Trzeba miec nadzieje.Jak widac z lekarzami to istna loteria.co kraj to obyczaj.U mnie temperatura skoczyla o jedna kreske.dzis 37,1.oby tak dalej.czas szybko leci dzis 7 dzpo.tak bardzo bym chciala aby teraz sie udalo.tak do konca.
Mam głupie pytanie Kiedy mierzysz temperaturę i gdzie ja mam z tym problem? Zastanawiam się czy nie zacząć od następnego miesiąca, bo nie mogę wyczuć kiedy mam owulację
irminka1231
To dopiero moj pierwszy cykl z termometrem.mierze codziennie rano o 6 zaraz po przebudzeniu.w pochwie.bo tak mowia ze najlepiej.wczesniej obserwowalam tylko śluz i inne objawy.w tym cyklu lekarz stwierdzil owulacje bo akurat bylam na wizycie kontrolnej.mowil ze musiala byc poprzedniego dnia a to akurat po innych objawach by sie zgadzalo.wieczorem przed dniem wizyty bardzo bolal mnie lewy jajnik dosc mocno i tam tez wedlug lekarza bylo jajeczkowanie.w tym cyklu wykupilam sobie abonament na prowadzenie wykresuMam głupie pytanie Kiedy mierzysz temperaturę i gdzie ja mam z tym problem? Zastanawiam się czy nie zacząć od następnego miesiąca, bo nie mogę wyczuć kiedy mam owulację
cyklu.bardzo to ulatwia obserwacje.
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
1
174974
Gość
Hej! U mnie 3dc. Obiecuję sobie, że ten cykl będzie jeszcze na większym luzie, testu nie zrobię szybciej niż 15 marca. Narzeczony bierze razem ze mną kwas foliowy, może pomoże ale na pewno nie zaszkodzi. W piątek wizyta, której nie mogę się doczekać. Bardzo bym chciała, żeby już pokierował mnie na badania krwi, a na usg tarczycy było widać zmianę na lepsze. Co u was? Jakieś plany na jutro? U nas znikome, zrobię ciacho, obejrzymy jakiś film a walentynki będziemy świętować w sobotę.
reklama