reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Witaj Migdalove, jestem pelna podziwu dla Twojego podejscia, super i trzymam kciuki [emoji110][emoji173] ja mam wolne, pytam meza jakie mamy plany ale nic nie mowi, pewnie tez film, winko [emoji4] dzisiaj mam 1dc, wiec od jutra biore clo. Oby to walentynkowe bylo szczesliwe [emoji16]

reklama
My jutro mamy wizytę u gina. Mam nadzieję że już coś zobaczymy [emoji5]. W planach mamy kino i wieczór z greyem [emoji14]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

My jutro mamy wizytę u gina. Mam nadzieję że już coś zobaczymy [emoji5]. W planach mamy kino i wieczór z greyem [emoji14]

A ja nie rozumiem fascynacji do tego greya. :D Chyba nigdy nie zrozumiem, ale gust jest jak dupa, każdy ma swoją. :D

My mamy najlepsze plany na walentynki - wizyta u dentysty ;p w tłusty czwartek też akurat byliśmy, my to potrafimy sobie zaplanować fajny dzień ;p

A tak nawiasem mówiąc to ostatni raz byłam u dentysty 2 lata temu, wszystko poleczyłam i było ok., nic nie bolało. Teraz byłam 3 razy, wylecxyłam 2 zęby i wszystko mnie boli ;( już sama nie wiem co mnie boli, bo mam wrażenie że wszystkie zęby ... mam nadzieję, że jutro się okaże, bo już zaczynam żałować że poszłam...

Witaj Migdalove, jestem pelna podziwu dla Twojego podejscia, super i trzymam kciuki [emoji110][emoji173] ja mam wolne, pytam meza jakie mamy plany ale nic nie mowi, pewnie tez film, winko [emoji4] dzisiaj mam 1dc, wiec od jutra biore clo. Oby to walentynkowe bylo szczesliwe [emoji16]
Daje sobie radę, nie oglądam się w tył, bo nie ma na to czasu. Jak będę się stresować ciągle i chodzić smutna to nie pomoże przy staraniach. :) Chcę urodzić do moich 23 urodzin, w tym roku 21 więc jeszcze mam 2 lata, i mam nadzieję, że się uda. :)

Wiesz kiedyś mialam większa fascynacje tym teraz po prostu chcemy gdzieś razem wyjść sam na sam. My mamy mało czasu na takie randkowe wypady. W sumie walentynki zaczęły się już dziś dla nas bo mąż zaprosił mnie na pyszny obiad, jutro ciąg dalszy [emoji5].

A my jakoś Walentynek nie obchodzimy. Z dwójka dzieci cieżko [emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wiesz kiedyś mialam większa fascynacje tym teraz po prostu chcemy gdzieś razem wyjść sam na sam. My mamy mało czasu na takie randkowe wypady. W sumie walentynki zaczęły się już dziś dla nas bo mąż zaprosił mnie na pyszny obiad, jutro ciąg dalszy [emoji5].

Mój to by oczywiście ze mną poszedł na taki film, poświęcił by się, ale pewnie z opaską na oczach i dobrą muzyką w słuchawkach i w sumie się nie dziwię. :) My chcieliśmy w sobotę pójść do kina ale nic nie będzie grane, może w piątek się uda mają być noce horrorów ale ciekawe jakie będą, wszystkie dobre już obejrzane. :D

A ja dziś chyba osiwieje czekam od rana na wynik z progesteronu i ciągle nic, rozumiem że to badanie jest wysyłkowe ale bez przesady. Krew oddana w niedzielę ehhh.

reklama
A ja dziś chyba osiwieje czekam od rana na wynik z progesteronu i ciągle nic, rozumiem że to badanie jest wysyłkowe ale bez przesady. Krew oddana w niedzielę ehhh.

No co ty??? Tak długo ??? [emoji32][emoji32][emoji32]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry