reklama
hejka dziewczyny witam w 8dc, kilka dni temu zauwazylam u siebie ciemna linie biegnaca od peka w dol ( byc moze to niemozliwe ale nie tylko ja ja widze) nie wiem dlaczego sie pojawila, dodam ze piersi nadal sa obrzmiale i lekko twardawe, czuje bulgotanie w brzuchu,napiecie brzucha. Dzisiaj chciałam się zbadać ale miałam problem z wlozeniem palca bo jest tam ciasno i jest ona czerwona,ciemna i pojawily mi sie wokol pelno zyl, po @ nigdy tak nie miałam, moze to infekcja?co myslicie?
mamunia86
Fanka BB :)
hej,
Jak ja nienawidzę robić testów ciazowych a dziś sytuacja mnie zmusiła więc kupiłam. Piąty dzień opóźnienia miesiączki. Jutro szósty...Stres potworny ..fe!
Operacja swoje zrobiła, leki, stres wieć jest mega szansa że stąd to opóźnienie ...maż po test leciał i razem robić bedziemy jak jutro nie przyjdzie z duszą na ramieniu.
Dzieciaki podsłyszały i jak straszy wczoraj zdmuchiwał swieczki ma torcie to miał życzenie....siostrę. Potem mi powiedział, że słyszał ...Tlumaczyłam, że teraz to nie było by dobrze ze.wzgledu na sterydy, które biorę i zagrażają dzidziusiowi jego zdrowiu. Zobaczymy, może się wyjasni do jutra. Oby nie....nie ukrywam bardzo się przyjęłam co by było gdyby....popłakałam się.
Jak ja nienawidzę robić testów ciazowych a dziś sytuacja mnie zmusiła więc kupiłam. Piąty dzień opóźnienia miesiączki. Jutro szósty...Stres potworny ..fe!
Operacja swoje zrobiła, leki, stres wieć jest mega szansa że stąd to opóźnienie ...maż po test leciał i razem robić bedziemy jak jutro nie przyjdzie z duszą na ramieniu.
Dzieciaki podsłyszały i jak straszy wczoraj zdmuchiwał swieczki ma torcie to miał życzenie....siostrę. Potem mi powiedział, że słyszał ...Tlumaczyłam, że teraz to nie było by dobrze ze.wzgledu na sterydy, które biorę i zagrażają dzidziusiowi jego zdrowiu. Zobaczymy, może się wyjasni do jutra. Oby nie....nie ukrywam bardzo się przyjęłam co by było gdyby....popłakałam się.
Misza95
Moderator
Trzymam kciuki aby bylo po Twojej mysli [emoji110]hej,
Ilma taki luz dobrze robi [emoji4]
mamunia86
okres byl inny niz zwykle, lekko pobolewaly mnie jajniki, a zazwyczaj mam mega silne bole ze sie zwijam i biore Aulin, a teraz nic od jakis 4 lat mam skape @ wiec trudno mi ocenic, ale w terminie pojawila sie @ nawet mnie zaskoczyla bo mam nieregularne, wiec nie wiem jaka jest teraz przyczyna
Pejti
Aktywna w BB
Watpie, ale lepiej @ niz brak okresu i test negatywny [emoji17]Może to bóle na @?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
EklerkaDaria
Hej dziewczyny! Przesyłam pozdrowienia ze samiuśkich Tater! Śniegu dosyć, atrakcji full od rana do wieczora. Ja ten cykl pasuje, nie liczę tak postanowiłam . Choć rossman kusi by wejść i kupić testy ale się nie dam!
Witam nowe staraczki i życzę powodzenia i szybkiego zaciążenia .
Witam nowe staraczki i życzę powodzenia i szybkiego zaciążenia .
Dziękuję, że pytasz . A na monitoring między 11-14 dc się umów trzymamHej dziewczyny. Jakos tu cicho ostatnio sie zrobilo, czytam Was ale sama malo piszeu mnie 23dc i juz zaczynam plamic, więc pewnie jutro @ sie rozkreci, co oznacza ze za kilka dni zaczynam brac clo
@EklerkaDaria co u Ciebie?
Kto w najblizszym czasie testuje?
Baffi26
dzień dobry dziewczyny u mnie dzic 2dc choć miałam cichutka nadzieje ze się @ nie pojawi bo przyszla z kilkudniowym opóźnieniem no coz nowy rok nowe nadzieje zaraz po @ ide go ginka umowic się na monitoring może to cos da bo już zaczynam wariowac
reklama
Emii06
Tak, pierwszy [emoji4] tez mam od 2dc brac, przez 5 dni. Kiedy mam isc na monitoring? bo moj gin nie okreslil mi konkretnie [emoji20] dziekuje i Tobie rowniez powodzenia [emoji8]
Wiesz co , ok 10 dc
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom