reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Ja 18dc , 10 dni do @ nic nie czuję, nie nastawiam się. Raczej nie będę testować poczekam na @

reklama
hejka dziewczyny:) witam w 8dc, kilka dni temu zauwazylam u siebie ciemna linie biegnaca od peka w dol ( byc moze to niemozliwe ale nie tylko ja ja widze) nie wiem dlaczego sie pojawila, dodam ze piersi nadal sa obrzmiale i lekko twardawe, czuje bulgotanie w brzuchu,napiecie brzucha. Dzisiaj chciałam się zbadać ale miałam problem z wlozeniem palca bo jest tam ciasno i jest ona czerwona,ciemna i pojawily mi sie wokol pelno zyl, po @ nigdy tak nie miałam, moze to infekcja?co myslicie?

hej,
Jak ja nienawidzę robić testów ciazowych a dziś sytuacja mnie zmusiła więc kupiłam. Piąty dzień opóźnienia miesiączki. Jutro szósty...Stres potworny ..fe!
Operacja swoje zrobiła, leki, stres wieć jest mega szansa że stąd to opóźnienie ...maż po test leciał i razem robić bedziemy jak jutro nie przyjdzie z duszą na ramieniu.

Dzieciaki podsłyszały i jak straszy wczoraj zdmuchiwał swieczki ma torcie to miał życzenie....siostrę. Potem mi powiedział, że słyszał ...Tlumaczyłam, że teraz to nie było by dobrze ze.wzgledu na sterydy, które biorę i zagrażają dzidziusiowi jego zdrowiu. Zobaczymy, może się wyjasni do jutra. Oby nie....nie ukrywam bardzo się przyjęłam co by było gdyby....popłakałam się.

hej,
Jak ja nienawidzę robić testów ciazowych a dziś sytuacja mnie zmusiła więc kupiłam. Piąty dzień opóźnienia miesiączki. Jutro szósty...Stres potworny ..fe!
Operacja swoje zrobiła, leki, stres wieć jest mega szansa że stąd to opóźnienie ...maż po test leciał i razem robić bedziemy jak jutro nie przyjdzie z duszą na ramieniu.

Dzieciaki podsłyszały i jak straszy wczoraj zdmuchiwał swieczki ma torcie to miał życzenie....siostrę. Potem mi powiedział, że słyszał ...Tlumaczyłam, że teraz to nie było by dobrze ze.wzgledu na sterydy, które biorę i zagrażają dzidziusiowi jego zdrowiu. Zobaczymy, może się wyjasni do jutra. Oby nie....nie ukrywam bardzo się przyjęłam co by było gdyby....popłakałam się.
Trzymam kciuki aby bylo po Twojej mysli [emoji110]
Ilma taki luz dobrze robi [emoji4]

@Misza95, dzięki. Oby...

Witam nowe koleżanki! Szybkiego zafasolkowania!

@pol99 ... a okres był normalny? Może zrób test? Jak miewałam kreski od II połowy ciąży jak brzus wiekszy. Wczesniej nie no i oczywiście po porodzie dlugi czas.

@Misza95, dzięki. Oby...

Witam nowe koleżanki! Szybkiego zafasolkowania!

@pol99 ... a okres był normalny? Może zrób test? Jak miewałam kreski od II połowy ciąży jak brzus wiekszy. Wczesniej nie no i oczywiście po porodzie dlugi czas.
okres byl inny niz zwykle, lekko pobolewaly mnie jajniki, a zazwyczaj mam mega silne bole ze sie zwijam i biore Aulin, a teraz nic od jakis 4 lat mam skape @ wiec trudno mi ocenic, ale w terminie pojawila sie @ nawet mnie zaskoczyla bo mam nieregularne, wiec nie wiem jaka jest teraz przyczyna

Hej dziewczyny! Przesyłam pozdrowienia ze samiuśkich Tater! Śniegu dosyć, atrakcji full od rana do wieczora. Ja ten cykl pasuje, nie liczę tak postanowiłam :). Choć rossman kusi by wejść i kupić testy :p ale się nie dam!
Witam nowe staraczki i życzę powodzenia i szybkiego zaciążenia :).
Hej dziewczyny. Jakos tu cicho ostatnio sie zrobilo, czytam Was ale sama malo pisze
emoji4.png
u mnie 23dc i juz zaczynam plamic, więc pewnie jutro @ sie rozkreci, co oznacza ze za kilka dni zaczynam brac clo
emoji4.png

@EklerkaDaria co u Ciebie?
Kto w najblizszym czasie testuje?
emoji173.png
Dziękuję, że pytasz :). A na monitoring między 11-14 dc się umów :) trzymam ✊✊✊

dzień dobry dziewczyny u mnie dzic 2dc choć miałam cichutka nadzieje ze się @ nie pojawi bo przyszla z kilkudniowym opóźnieniem :( no coz nowy rok nowe nadzieje:) zaraz po @ ide go ginka umowic się na monitoring może to cos da bo już zaczynam wariowac

reklama
Do góry