reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Link do: Asmag, 50 tabletek - Bez recepty

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Witajcie dziewczyny. Długo mnie tu nie było:( Gratuluję dziewczynom którym się udało:)
A ja już bzika dostaję, @ spóźnia mi się już 5 dzień a nigdy tak nie było. Zrobiłam już chyba 4 testy i wszystkie negatywne:( nie wiem co jest grane

Migdalove tez mnie tak bolał brzuch i wszystko było ok. No i jadłam strasznie dużo :) dzidzia rośnie potrzebuje miejsca.
U mnie mdłości potworne i bolacy brzuch test negatywny. Więcej nie robię tylko czekam na @

Idzcie spać dziewczyny, późna pora już! Cieżarnym i starajacym się sen wskazany.

Ja dumam nad prostymi potrawami na sb żeby mało stania i schylania było bo nie mogę glową w doł dlugo być.
Na szczęście mama ciasta i tort upiecze. Jedno z glowy.
Pochwalę się...kupiliśmy nowy samochód. Jest motywacja do szybkiego powrotu do sprawności heheh.

Buziaki

reklama
Do góry