reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
W ogóle miałam pojechać do zaprzyjaźnionej groomerki z psiakiem, żeby mu trochę podciąć pyszczek i łapki i na klachy, ale nie pojechałam, bo stwierdziłam, że muszę sprzątać, a że mój Mąż musiał pojechać do firmy dzisiaj to zostałam z tym sama i potrzebuję więcej czasu niż razem... a przez nowiny @Migdalove siedzę z kawą, dzbankiem herbaty i nie chce mi się sprzątać tylko się cieszę do tableta ;p

Hej! No jakoś udało mi się zasnąć. ;)
Dzięki dziewczyny za gratulacje! [emoji813]

dhi4gov34b2y687q.png

Nie bolało chirurg daje znieczulenie nic nie czuć tylko takie głupie uczucie tego wyrywania i jedna musiała mi głowę trzymać nie przyjemne uczucie i stres bo się bałam ale nic nie bolało

Ja też później o wszystkim informuje rodzinę o ciąży powiedziałam jak byłam w 3 miesiącu chciałam mieć za sobą 1 trymestr. A ciężko było ukryć ponieważ cała ciążę ciężko znosilam wymiotowalam do końca 9 miesiąca masakra była ale było warto i teraz bym chciała drugi raz już być znowu w ciąży.

Nie bolało chirurg daje znieczulenie nic nie czuć tylko takie głupie uczucie tego wyrywania i jedna musiała mi głowę trzymać nie przyjemne uczucie i stres bo się bałam ale nic nie bolało

No właśnie najgorzej jak nie wiesz co Cię czeka ;p zawsze niepotrzebnie się boję, ale może rzeczywiście lepiej się pozbyć tych ósemek ;p i tak mi jeszcze dwie zostaną ;p na otarcie łez ;p

reklama
Do góry