reklama
piorunem
Fanka BB :)
W ogóle miałam pojechać do zaprzyjaźnionej groomerki z psiakiem, żeby mu trochę podciąć pyszczek i łapki i na klachy, ale nie pojechałam, bo stwierdziłam, że muszę sprzątać, a że mój Mąż musiał pojechać do firmy dzisiaj to zostałam z tym sama i potrzebuję więcej czasu niż razem... a przez nowiny @Migdalove siedzę z kawą, dzbankiem herbaty i nie chce mi się sprzątać tylko się cieszę do tableta ;p
1
174974
Gość
Hej! No jakoś udało mi się zasnąć.
Dzięki dziewczyny za gratulacje! [emoji813]
Dzięki dziewczyny za gratulacje! [emoji813]
1
174974
Gość
popo
Początkująca w BB
Ja też później o wszystkim informuje rodzinę o ciąży powiedziałam jak byłam w 3 miesiącu chciałam mieć za sobą 1 trymestr. A ciężko było ukryć ponieważ cała ciążę ciężko znosilam wymiotowalam do końca 9 miesiąca masakra była ale było warto i teraz bym chciała drugi raz już być znowu w ciąży.
piorunem
Fanka BB :)
Nie bolało chirurg daje znieczulenie nic nie czuć tylko takie głupie uczucie tego wyrywania i jedna musiała mi głowę trzymać nie przyjemne uczucie i stres bo się bałam ale nic nie bolało
No właśnie najgorzej jak nie wiesz co Cię czeka ;p zawsze niepotrzebnie się boję, ale może rzeczywiście lepiej się pozbyć tych ósemek ;p i tak mi jeszcze dwie zostaną ;p na otarcie łez ;p
reklama