reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Może link do tej tabletki ustawisz sobie jako stopkę pod każdym postem? Łatwiej będzie znaleźć i każdy będzie mógł od razu zajrzeć aż szukania [emoji14]

dqprj44jvvvhz460.png

reklama
Cześć w końcu wracam do żywych. Syn też powoli dochodzi do siebie. Masakra była przez te kilka dni :(
@Migdalove Gosieńka trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno ! I cieszę się, że rodzice trochę zaczęli myśleć i nie musicie myśleć o przeprowadzce na gwałt.. my właśnie myślimy o przeprowadzce, ale to z innych kwestii..
Kochana z tym kolorem spermy coś faktycznie może być na rzeczy. Mam porównanie jaką miał biologiczny ojciec syna i teraz mój mąż.. na miesiące starań by się to przekładało.
Ja biorę właśnie prenatal Uno ale to najbardziej przez ten imbir w składzie mój lekarz mi polecił po moich przejściach w pierwszej ciąży. W tej przyszły później i chyba powoli odchodzą, nawet wczoraj w końcu mięso zjadłam.
@Ilma nie ma to wpływu na zajście w ciążę :) znam dziewczyn która zaszła w pierwszym cyklu przy tyłozgięciu.
@pralinka92 witaj Strongmanko ! :* Ja Ci znów życzę jak najszybciej dwóch kresek [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
@justyna90m życzę Ci udanego cyklu :*
@klaudka.22 kiedy testujesz? Trzymam kciuki ! Dobre masz objawy :) z której części Rzeszowa jesteś ?

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Waham się nad testem dzisiaj, a jutro..
Obawiam się tylko, że może nie wyjść prawidłowy z moczu w dzień, bo czułość 20. Objawy wydają mi się jednoznaczne. Ale dziś brzuch pobolewa i biegunka się pojawiła. Nie wiem już jak to interpretować

Waham się nad testem dzisiaj, a jutro..
Obawiam się tylko, że może nie wyjść prawidłowy z moczu w dzień, bo czułość 20. Objawy wydają mi się jednoznaczne. Ale dziś brzuch pobolewa i biegunka się pojawiła. Nie wiem już jak to interpretować
Mi przy objawach test pozytywny przed południem wyszedł 6 dni do terminu@:) tyle tylko że 10. 25 wyszło jakieś 4 dni do terminu@

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

No ja teraz w tej drugiej ciąży miałam wszystko expresowo.
A z tą biegunka w Rzeszowie jakiś paskudny wirus. Syn od niedzieli gorączkował, a wczoraj wysypka na buzi wyszła i luźna kupę zrobił. Także biegunka u Ciebie może być wogole niezwiązana z ciążą czy nadchodzącą @. Życzę żeby do Ciebie wstrrciucha @ nie przyszła.!

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Cześć w końcu wracam do żywych. Syn też powoli dochodzi do siebie. Masakra była przez te kilka dni :(
@Migdalove Gosieńka trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno ! I cieszę się, że rodzice trochę zaczęli myśleć i nie musicie myśleć o przeprowadzce na gwałt.. my właśnie myślimy o przeprowadzce, ale to z innych kwestii..
Kochana z tym kolorem spermy coś faktycznie może być na rzeczy. Mam porównanie jaką miał biologiczny ojciec syna i teraz mój mąż.. na miesiące starań by się to przekładało.
Ja biorę właśnie prenatal Uno ale to najbardziej przez ten imbir w składzie mój lekarz mi polecił po moich przejściach w pierwszej ciąży. W tej przyszły później i chyba powoli odchodzą, nawet wczoraj w końcu mięso zjadłam.
@Ilma nie ma to wpływu na zajście w ciążę :) znam dziewczyn która zaszła w pierwszym cyklu przy tyłozgięciu.
@pralinka92 witaj Strongmanko ! :* Ja Ci znów życzę jak najszybciej dwóch kresek [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
@justyna90m życzę Ci udanego cyklu :*
@klaudka.22 kiedy testujesz? Trzymam kciuki ! Dobre masz objawy :) z której części Rzeszowa jesteś ?

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Dziękuje. [emoji813] U mojego narzeczonego kolor się zgadza. [emoji106] Nawet mówił, że sam kiedyś był ciekawy i szukał informacji na takie tematy, bo bardzo mocno uderzył się w jądra kilkunasto kilogramowym młotkiem.

reklama
Do góry