reklama
W ciąży dosyć szybko te żyłki mi się pojawiły, grudki z tego co pamiętam też się potem pojawiają.A czy ktoras z was zauwazyla zyly na piersiach czy grudki na brodawkach?
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Dagaa11
Fanka BB :)
Wydaje mi sie dziewczyny, ze te objawy, ktore opisujemy sa takie same przed @ jak i na początku ciązy. Dlatego ja sie nimi w ogole nie sugeruje. Prawdziwe objawy potwierdzajace ciaze, typu: czeste oddawanie moczu, nudnosci, uczucie sennosci obserwowalam u siebie dopiero gdzies od 6-7 tygodnia ciazy.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Mamulkakubusia
Hej dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tym.seksem na.początku ciąży
można czy.nie i.na co uważać
Miłego wieczorku
Miłego wieczorku
Hej dziewuszki ja do 23 stycznia naprawdę myślałam, że jestem w ciąży. Całe życie okres miałam co 28 dni-spóźniał mi się 2 dni, na piersiach miałam widoczne żyłki i naaaaprawdę powiększone piersi, ból podbrzusza, jajników.....niestety dostałam okres:/ także ja już wiem, że moje objawy są uniwersalne do wszystkiego dziwne tylko, że po raz 1 w życiu spóźnił mi się okres i to mnie zmyliło ale najwidoczniej mój organizm poprzestawiał się ale nie poddajemy się kolejny cykl uważam za otwarty
Ilma
miałam dokładnie tak samo spóźniony okres jak nigdy i objawy typowo ciążowe. Już się nie sugeruje tym, mam 4dc i juz myślę o staraniachHej dziewuszki ja do 23 stycznia naprawdę myślałam, że jestem w ciąży. Całe życie okres miałam co 28 dni-spóźniał mi się 2 dni, na piersiach miałam widoczne żyłki i naaaaprawdę powiększone piersi, ból podbrzusza, jajników.....niestety dostałam okres:/ także ja już wiem, że moje objawy są uniwersalne do wszystkiego dziwne tylko, że po raz 1 w życiu spóźnił mi się okres i to mnie zmyliło ale najwidoczniej mój organizm poprzestawiał się ale nie poddajemy się kolejny cykl uważam za otwarty
No to trzymam kciuki-jestem w 7 dc, ale jakoś w końcu na luzie do tego podchodzę (co mnie dziwi, że w końcu podchodzę do tego ,,bez spiny''). Jestem zmęczona już staraniami i wyznaję zasadę co będzie to będzie. A na Naszym forum jestem bo rewelacja jest popisać z kimś obcym co Cie zrozumie jak mało kto z rodzinymiałam dokładnie tak samo spóźniony okres jak nigdy i objawy typowo ciążowe. Już się nie sugeruje tym, mam 4dc i juz myślę o staraniach
irminka1231
Ja dzis tez 7 dzień.Jestesmy na tym samym etapie.razem zawsze razniej.tez teraz staram sie nie stresowac ale znajac życie i siebie im blizej terminu@ bedzie duzo nerwów obaw itp.No to trzymam kciuki-jestem w 7 dc, ale jakoś w końcu na luzie do tego podchodzę (co mnie dziwi, że w końcu podchodzę do tego ,,bez spiny''). Jestem zmęczona już staraniami i wyznaję zasadę co będzie to będzie. A na Naszym forum jestem bo rewelacja jest popisać z kimś obcym co Cie zrozumie jak mało kto z rodziny
No właśnie ja nie mam nawet żadnej spiny co do owu...ja staram się od 2 lat...tzn. nie całkiem od 2....z przerwami...więc wydaje mi się, że może około 6 miesięcy intensywnych starań bo zawsze przerywałam starania ze względu na rożne sytuacje życiowe...ale teraz już wiem, że nie ma nic ważniejszego...ale mniejsza z tym. Fakt jest taki, ze grunt to się nie poddawać i walczyć. Na tym etapie jestem zmęczona liczeniem, wykresami itp. W głębi duszy staram się, ale już mi się nie chce nawet liczyć ile dni do owu, okresu mam ochotę czy mój mąż to się przytulamy i już mąż jest ze mnie dumny, ze doszłam w KOŃCU do takiego etapu. Powiem Wam wszystkie staraczki, że to jest prawda, że w pewnym etapie zaczyna Ci być obojętne...i może wtedy będą II kreski...zobaczymy co będzie
reklama
EklerkaDaria
Nam pani doktor zabroniła przez całą ciąże, tymbardziej ze byłam po poronieniu.Hej dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tym.seksem na.początku ciąży
Miłego wieczorku
Trzymam kciuki za ten cyklHej dziewuszki ja do 23 stycznia naprawdę myślałam, że jestem w ciąży. Całe życie okres miałam co 28 dni-spóźniał mi się 2 dni, na piersiach miałam widoczne żyłki i naaaaprawdę powiększone piersi, ból podbrzusza, jajników.....niestety dostałam okres:/ także ja już wiem, że moje objawy są uniwersalne do wszystkiego dziwne tylko, że po raz 1 w życiu spóźnił mi się okres i to mnie zmyliło ale najwidoczniej mój organizm poprzestawiał się ale nie poddajemy się kolejny cykl uważam za otwarty
I o to właśnie chodzi! Tak jest najczęściej, jak głowa się wyłączy to zaskoczy. Ale i tak podziwiam cię, ze po 2 latach ci się udało odpuścić, mi to zajęło 5 lat... i na całe szczęście, że drugim nie mam takiego ciśnieniaNo właśnie ja nie mam nawet żadnej spiny co do owu...ja staram się od 2 lat...tzn. nie całkiem od 2....z przerwami...więc wydaje mi się, że może około 6 miesięcy intensywnych starań bo zawsze przerywałam starania ze względu na rożne sytuacje życiowe...ale teraz już wiem, że nie ma nic ważniejszego...ale mniejsza z tym. Fakt jest taki, ze grunt to się nie poddawać i walczyć. Na tym etapie jestem zmęczona liczeniem, wykresami itp. W głębi duszy staram się, ale już mi się nie chce nawet liczyć ile dni do owu, okresu mam ochotę czy mój mąż to się przytulamy i już mąż jest ze mnie dumny, ze doszłam w KOŃCU do takiego etapu. Powiem Wam wszystkie staraczki, że to jest prawda, że w pewnym etapie zaczyna Ci być obojętne...i może wtedy będą II kreski...zobaczymy co będzie