reklama
piorunem
Fanka BB :)
P
pralinka92
Gość
Hej dziewczyny można dołączyć do was? Mam nadzieję że przyjmiecie mnie tu do siebie
irminka1231
Witaj .ja tez tu jestem nowa w grupie zawsze raźniejHej dziewczyny można dołączyć do was? Mam nadzieję że przyjmiecie mnie tu do siebie
Misza95
Moderator
@pralinka92 witaj
U mnie 9 dc i wedlug kalendarza (przy normalnym cyklu, czyli nie moim ) od jutra dni plodne ja ten cykl mam na luzie, bo jest pierwszy z jakimkolwiek wspomaganiem. Postanowilam nie robic też testow owu, w piatek ide do gina to zobaczymy
Dobrego wieczoru kochane
U mnie 9 dc i wedlug kalendarza (przy normalnym cyklu, czyli nie moim ) od jutra dni plodne ja ten cykl mam na luzie, bo jest pierwszy z jakimkolwiek wspomaganiem. Postanowilam nie robic też testow owu, w piatek ide do gina to zobaczymy
Dobrego wieczoru kochane
Dagaa11
A u mnie 31 dc, 13 dpo. Piersi lekko napuchnięte, czasami podbrzusze zaboli. Temperatura rano dalej w wyzszej fazie. Jestem nadzwyczaj spokojna, az sama siebie nie poznaje. Jutro lub w środe czekam na wyrok.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dagaa11
No ja narazie nie mam zamiaru testować, bo o dziwo nawet nie mam w domu testu [emoji14] jesli małpa się spozni, to wtedy zatestujeKciuki zaciśnięte niezmiennie proszę mi jutro nie pisac ze @ przyszła, wrócę z pracy, będę nadrabiała forum i liczę na jakies ładne dwie kreski