1
174974
Gość
Trzymam mocno kciuki!Hej dziewczyny Dzis 12dc i mam wizyte u gina wiec dowiem sie kiedy wracam do staran. Prosze o 3 manie kciukow bym same dobre wiesci usłyszała.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno kciuki!Hej dziewczyny Dzis 12dc i mam wizyte u gina wiec dowiem sie kiedy wracam do staran. Prosze o 3 manie kciukow bym same dobre wiesci usłyszała.
TrzymamHej dziewczyny Dzis 12dc i mam wizyte u gina wiec dowiem sie kiedy wracam do staran. Prosze o 3 manie kciukow bym same dobre wiesci usłyszała.
Owsiankę codziennie jem ... Może to chwilowe jest, nie wiem. Kurcze aż boję się iść do toalety, tak boli to strasznie... Coś popróbuję. Dzięki za rady kochane! <3Trzymam
@Migdalove też polecam owsiankę, jeśli jest zgodna z Twoją dietą, no i kawę. Jest też taki sposób ze śliwkami suszonymi, 10 śliwek zalać szklanką wrzątku na noc, rano zjeść na czczo i wypić resztę. Rano znowu zalać i wieczorem wypić po kolacji itd. Sprawdzone.
A ja się muszę pochwalić że moje dziecko od 6 dni już nie potrzebuje karmienia do drzemki, zostało tylko rano i wieczorem[emoji3] Może z moim cyklem w końcu coś się ruszy.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Owsiankę codziennie jem ... Może to chwilowe jest, nie wiem. Kurcze aż boję się iść do toalety, tak boli to strasznie... Coś popróbuję. Dzięki za rady kochane! <3
Mam posterisan H właśnie od lekarza. Jeszcze zalecił dicoflor 60 Tylko dicoflor zużyłam kilka dni temu do antybiotyku.Ja polecam Ci kupić sobie UniGel Procto, to czopki zmniejszające krwawienie, ból i regenerujące śluzówkę tam w środku. Są bez recepty. Polecił mi je proktolog, na szczelinę odbytu ale są także na hemoroidy. A zewnętrznie do smarowania używałam maści Proktis-M, też przyśpiesza gojenie
Mam posterisan H właśnie od lekarza. Jeszcze zalecił dicoflor 60 Tylko dicoflor zużyłam kilka dni temu do antybiotyku.
Tak czy inaczej dziękuję za poradę, jakby ten żel nie pomagał to spróbuję tego co pisałaś. U mnie to największy problem jest z zatwardzeniem, gdyby nie to może by w ogóle nie byłoby problemu z hemoroidami.Tych akurat nie znam, mówię tylko czego sama używałam i pomogło Znam ten ból więc trzeba działać bo po co się męczyć
tak;-)I na imię Agata?
Czyli nie myliłam się, biorąc pod uwagę nick.tak;-)