reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Hej dziewczyny:) Dzis 12dc i mam wizyte u gina wiec dowiem sie kiedy wracam do staran. Prosze o 3 manie kciukow bym same dobre wiesci usłyszała.

dqpr3e5e7ell0w0u.png
Trzymam mocno kciuki! :)

reklama
Hej dziewczyny:) Dzis 12dc i mam wizyte u gina wiec dowiem sie kiedy wracam do staran. Prosze o 3 manie kciukow bym same dobre wiesci usłyszała.

dqpr3e5e7ell0w0u.png
Trzymam:)

@Migdalove też polecam owsiankę, jeśli jest zgodna z Twoją dietą, no i kawę. Jest też taki sposób ze śliwkami suszonymi, 10 śliwek zalać szklanką wrzątku na noc, rano zjeść na czczo i wypić resztę. Rano znowu zalać i wieczorem wypić po kolacji itd. Sprawdzone.

A ja się muszę pochwalić że moje dziecko od 6 dni już nie potrzebuje karmienia do drzemki, zostało tylko rano i wieczorem[emoji3] Może z moim cyklem w końcu coś się ruszy.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam:)

@Migdalove też polecam owsiankę, jeśli jest zgodna z Twoją dietą, no i kawę. Jest też taki sposób ze śliwkami suszonymi, 10 śliwek zalać szklanką wrzątku na noc, rano zjeść na czczo i wypić resztę. Rano znowu zalać i wieczorem wypić po kolacji itd. Sprawdzone.

A ja się muszę pochwalić że moje dziecko od 6 dni już nie potrzebuje karmienia do drzemki, zostało tylko rano i wieczorem[emoji3] Może z moim cyklem w końcu coś się ruszy.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Owsiankę codziennie jem ... Może to chwilowe jest, nie wiem. Kurcze aż boję się iść do toalety, tak boli to strasznie... Coś popróbuję. :) Dzięki za rady kochane! <3

Owsiankę codziennie jem ... Może to chwilowe jest, nie wiem. Kurcze aż boję się iść do toalety, tak boli to strasznie... Coś popróbuję. :) Dzięki za rady kochane! <3

Ja polecam Ci kupić sobie UniGel Procto, to czopki zmniejszające krwawienie, ból i regenerujące śluzówkę tam w środku. Są bez recepty. Polecił mi je proktolog, na szczelinę odbytu ale są także na hemoroidy. A zewnętrznie do smarowania używałam maści Proktis-M, też przyśpiesza gojenie :)

Ja polecam Ci kupić sobie UniGel Procto, to czopki zmniejszające krwawienie, ból i regenerujące śluzówkę tam w środku. Są bez recepty. Polecił mi je proktolog, na szczelinę odbytu ale są także na hemoroidy. A zewnętrznie do smarowania używałam maści Proktis-M, też przyśpiesza gojenie :)
Mam posterisan H właśnie od lekarza. ;) Jeszcze zalecił dicoflor 60 ;) Tylko dicoflor zużyłam kilka dni temu do antybiotyku.

Tych akurat nie znam, mówię tylko czego sama używałam i pomogło :) Znam ten ból więc trzeba działać bo po co się męczyć:)
Tak czy inaczej dziękuję za poradę, jakby ten żel nie pomagał to spróbuję tego co pisałaś. U mnie to największy problem jest z zatwardzeniem, gdyby nie to może by w ogóle nie byłoby problemu z hemoroidami.

reklama
Do góry