reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Hejka [emoji4]
Drogie Panie, u mnie 7 cykl staran, ciagly smutek I rozczarowanie.
W listopadzie mialam monitorowany cykl, niestety niepelny. Mialam problemy z okiem I przyjmowalam leki obnizajace plodnosc, gin powiedzial, ze dalszym monitoring nie ma sensu.
Niemniej jednak dowiedzialam sie, ze moj lewy jajnik ma cechy policystyczne.
Teraz postanowilam wziac sprawy w swoje rece jakkolwiek to zabrzmi [emoji23]
Od 1dc bede pila ziola Ojca Sroki nr 3, znalazlam tez fajny jadlospis uwzgledniajacy produkty wplywajace na plodnosc. Stosuje juz od okolo tygodnia.
Mocno wierze, ze sie uda no I czekam na dwie kreski [emoji4]
Milego dnia!

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej wszystkim! Przez pogodę jestem senna ale od wczoraj mam dobre samopoczucie, spotkałyśmy się na kawce z @encirclede i @adiika było warto! [emoji813] Potrzebowałam takiego wyrwania się z domu a do tego poznania takich fajnych osób. :) Jeśli mieszkacie blisko siebie spotkajcie się na kawkę, to super sprawa! ;)

Hej dziewczyny!

Czy mogę do was dołączyć? To mój 4 cykl starań. Nie mam jeszcze dzieci chciałabym wreszcie zobaczyć 2kreseczki. Czytam wasze forum i chyba trochę mi ulżyło, wiem że to źle zabrzmiało :sorry: ale tak to jest jak ciągle przychodzi zawód i @ :hmm:
Aktualnie mam 2 dni spóźnienia @ co jeszcze mi się nie zdażyło, ale test negatywny 2 dni temu, bolące piersi i ból jajników, a dzisiaj spokój tylko ogromny ból głowy.
Witaj! Póki nie ma @ to jest nadzieja. Dopisać Cię do naszej tabelki? Tnij.at/starania2018 :)

U mnie dziś 13dc, czyli od jutra zaczynam brać Proverę.
Malo tutaj z wami pisze bo chcę totalnie wrzucić na luz, jak wspominałam też chwilowo przerwać starania ale ciężko nam to idzie [emoji23] Tak czy inaczej nie chcę naciskać na nic, po co nam presja. :)

Witaj! Póki nie ma @ to jest nadzieja. Dopisać Cię do naszej tabelki? Tnij.at/starania2018 :)
Jasne wpisuj :happy2: ja tym czasem próbuje zebrać siły i pójść po testy do apteki. Nie jest to łatwe bo mam koszmarny ból głowy i trochę mnie mdli. Nie nastawiam się, za dużo zawodów za mną.:oops:

Kobieta bardzo mi przykro. Może postaraj się troszkę wyluzować. Może za bardzo się spinasz? Choć ja mam to samo!
Uratura uważaj z ziołami mi bardzo rozregulowaly cykl. Miałam @ co 14 dni...
Czytalam, ze tak dziala na niektore kobiety, dlatego skonsultuje sie chyba z ginem co on o tym mysli, moze zmniejsze dawke o polowe? Nie chce sie martwic na zapas, zobaczymy [emoji4] Wiktorka, dlugo je pilas? Ile czasu minelo zanim cykle wrocily do normy po odstawieniu?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też Was witam w 21 dc :) czytam Was codziennie ale nie bardzo wiem co pisać bo przecież „nie spinam się” ;) ale ciężko mi to idzie. Czekam na konsultacje przed operacją więc nie nastawiam się na ten cykl ale wiem że w maju to już na pewno będę w dwupaku ;)

Witam serdecznie nowe dziewczyny :) fajnie,że jest nas coraz więcej :)

Do góry