reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

W ogóle hej wam! [emoji813] Wróciliśmy niedawno z zajęć, narzeczony robi obiadek a ja popijam kawkę. Egzamin z fizyki mam przełożony, tzn ja zadecyduje kiedy mogę pisać, niestety mój kochany ma jutro, trzymajcie za niego kciuki. :)
U mnie 8dc i już prawie brak plamień.
Z ręką gorzej, rany mi się w nocy otworzyły... Ale to z mojej winy. W nocy zaczęło mnie okropnie boleć i na spiąco robiłam nowy okład.
trzymam kciuki :* za Ciebie też, byś szybko powrócila do zdrowia :* co dobrego na obiad?

reklama
Odpuszczam, muszę się zregenerować. Ciągle nerwy w pracy i dziś zemdlałam w domu...

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom
oo fuck!lepiej w domu niż w pracy;ale mimo wszystko mega słabo.przemeczona jesteś aż tak?co się dzieje?

c55f0dw4ay49a7ki.png

reklama
oo fuck!lepiej w domu niż w pracy;ale mimo wszystko mega słabo.przemeczona jesteś aż tak?co się dzieje?

c55f0dw4ay49a7ki.png
od paru dni źle się czułam. W pracy już miałam zawroty głowy i byłam słaba. Ciągle śpię, w pracy skupić się nie mogę, bo też zasypiam. W tym tygodniu ciągle coś się działo w pracy, a dziś jeszcze babcia męża trafiła do szpitala i jest w śpiączce. W pracy atmosfera toksyczna, udaję, że jest wszystko w porządku, nie chcę tego przenosić na dzieci.

Do góry