reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Hej dziewczyny! W tym tygodniu odebrałam wyniki badań i wyszło, że mam podwyższoną prolaktynę :( Może to jest przyczyna moich problemów z zajściem. Czy któraś z Was się na to leczy?
Nie martw się, odpowiednie leki i wszystko się unormuje. To może być przyczyną nie zachodzenia. Ale dobrze, ze porobiłaś badania. Trzymam kciuki aby wszystko szybko się unormowało. :) Ja nie miałam problemów z prolaktyną.

reklama
dziewczyny kiedy mogę iść do lekarza
Ja bym bylam w zaczętym 7 tyg (6+1) nie spieszyłam się bo chciałam od razu serce zobaczyć.
W pierwszej ciąży pognałam w 4+6 i nic oprócz zarodka nie było i nerwy do kolejnej wizyty.

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Hej dziewczyny! W tym tygodniu odebrałam wyniki badań i wyszło, że mam podwyższoną prolaktynę :( Może to jest przyczyna moich problemów z zajściem. Czy któraś z Was się na to leczy?
Leczyłam się przed pierwszą ciążą. Leki na mnie tragicznie działały i nie pomagały :/ miałam nawet rezonans magnetyczny z kontrastem czy na przysadce mózgowej guza nie ma.
Ale wiele dziewczyn dobrze czuje się po Bromergonie i prolaktyna ładnie spada. To jeszcze nic strasznego i można szybko zbić w większości przypadków

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry