reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Hej dziewczyny! W tym tygodniu odebrałam wyniki badań i wyszło, że mam podwyższoną prolaktynę :( Może to jest przyczyna moich problemów z zajściem. Czy któraś z Was się na to leczy?
Nie martw się, odpowiednie leki i wszystko się unormuje. To może być przyczyną nie zachodzenia. Ale dobrze, ze porobiłaś badania. Trzymam kciuki aby wszystko szybko się unormowało. :) Ja nie miałam problemów z prolaktyną.

reklama
dziewczyny kiedy mogę iść do lekarza
Ja bym bylam w zaczętym 7 tyg (6+1) nie spieszyłam się bo chciałam od razu serce zobaczyć.
W pierwszej ciąży pognałam w 4+6 i nic oprócz zarodka nie było i nerwy do kolejnej wizyty.

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Hej dziewczyny! W tym tygodniu odebrałam wyniki badań i wyszło, że mam podwyższoną prolaktynę :( Może to jest przyczyna moich problemów z zajściem. Czy któraś z Was się na to leczy?
Leczyłam się przed pierwszą ciążą. Leki na mnie tragicznie działały i nie pomagały :/ miałam nawet rezonans magnetyczny z kontrastem czy na przysadce mózgowej guza nie ma.
Ale wiele dziewczyn dobrze czuje się po Bromergonie i prolaktyna ładnie spada. To jeszcze nic strasznego i można szybko zbić w większości przypadków

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry