mala.wiedzma.
Fanka BB :)
U mnie 4 dni przed @ kreseczka wygladala tak samo. Gratuluję ciąży!heh już mam..
co o tym sądzicie?
4 dni przed @
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 4 dni przed @ kreseczka wygladala tak samo. Gratuluję ciąży!heh już mam..
co o tym sądzicie?
4 dni przed @
Hej dziewczyny 17dc owu dziś lub wczoraj była. Ja też mało się udzielam bo wczoraj egzamin a dzisiaj rozdanie dyplomów a jeszcze wieczorem lecimy do dziadka na urodziny więc najpierw musze ruszyć do sklepu po prezent. Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie!!! MamulkaKubusia gratulacje super krechy!!
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dopiero owulacjaMiesiąc temu razem szłyśmy a Ty już w ciąży teraz kolej na mnie wyślij ciążową energie !!
Pracowałam już w wielu zawodach, ale ten pokochałam. Jejku, dziewczyny, jak mi się dziś kręci w głowie. Jestem okropnie słaba. Już w głowę się uderzyłam, bo straciłam równowagę.Aaa rozumiem. Ciężki sobie zawód wybrałaś. Nie dość że pensje małe to jeszcze wiecznie kłopoty będą. Także jeśli chcesz wytrwać to tylko trzeba się uzbroić w dużą cierpliwość i dystans do tej pracy:* niedługo chyba ferie to odpoczniesz
Ciaza jak nic! Gratulacjeheh już mam..
co o tym sądzicie?
4 dni przed @
Zrobiłam kolejny test, bo fatalnie się czuję. Znów 1 kreska. Wczoraj w nocy o mały włos zwymiotowała bym.@Mamulkakubusia gratuluje, trzymam kciuki ;*
@kobieta90 odpoczywaj duzo. A moze jednak zrobisz ta będę i wszystko sie wyjasni? A mobing jest karalny, takze w razie problemow powolaj sie na inspekcje pracy.
tylko, że ja się dobrze odżywiam. Skąd ta anemia mogłaby być?Kobieta90 jeali testy wychodza negatywne to zrob sobie badania takie oslabienie moze swiadczyc o anemii.