reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Hej dziewczyny :) 17dc owu dziś lub wczoraj była. Ja też mało się udzielam bo wczoraj egzamin a dzisiaj rozdanie dyplomów :) a jeszcze wieczorem lecimy do dziadka na urodziny więc najpierw musze ruszyć do sklepu po prezent. Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie!!! MamulkaKubusia gratulacje super krechy!!

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Miesiąc temu razem szłyśmy a Ty już w ciąży teraz kolej na mnie :) wyślij ciążową energie !!

Aaa rozumiem. Ciężki sobie zawód wybrałaś. Nie dość że pensje małe to jeszcze wiecznie kłopoty będą. Także jeśli chcesz wytrwać to tylko trzeba się uzbroić w dużą cierpliwość i dystans do tej pracy:* niedługo chyba ferie to odpoczniesz :)
Pracowałam już w wielu zawodach, ale ten pokochałam. Jejku, dziewczyny, jak mi się dziś kręci w głowie. Jestem okropnie słaba. Już w głowę się uderzyłam, bo straciłam równowagę.

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom

heh już mam..

co o tym sądzicie?
4 dni przed @
Ciaza jak nic! Gratulacje:)

dqpr3e5e7ell0w0u.png

@Mamulkakubusia gratuluje, trzymam kciuki ;*
@kobieta90 odpoczywaj duzo. A moze jednak zrobisz ta będę i wszystko sie wyjasni? A mobing jest karalny, takze w razie problemow powolaj sie na inspekcje pracy.
Zrobiłam kolejny test, bo fatalnie się czuję. Znów 1 kreska. Wczoraj w nocy o mały włos zwymiotowała bym.

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No masz duzo stresow moze stad. Lepiej sprawdzic, czasami czlowiek dobrze sie odzywia, a jednak czegos brak.
Dziewczyny przykro mi, ze macie takie przezycia. Ja im starsza tym jestem madrzejsza i przestaje sie przejmowac ludzmi. Mysle przede wszystkim o sobie, moze to glupio zabrzmi ale w zyciu trzeba byc egoista. Nikt lepiej nie zadba o nasze szczescie niz my same.

Do góry