reklama
EklerkaDaria
Fanka BB :)
A może to zasłabnięcie to efekt zagnieżdżenia? Ja tak miałam zdążyłam okno otworzyć i padłam na podłogę w łazience. Sprawdź za 2 dni. Ale mi się wydaje że ty zapylone jesteś . Trzymam kciuki aby to było to!27 dc 10 dpo
kobieta90
Badałam parę miesięcy temu i była w porządku. Parę lat temu wykryli u mnie guza i za każdym razem, gdy pojawiają się bóle głowy i zawroty to zaczynam panikować...masakra współczuję bardzo:/tarczyca ok u Ciebie?
EklerkaDaria
Tez uważam, ze powinnaś iść szybciej albo zadzwoń i dopytaj. Może powinnaś brać duphaston. Bynajmniej mi po poronieniu lekarka powiedziała ze muszę brać.pójdę.
tylko.myślałam że po.poronieniu cza iść.szybciej czy coś
kobieta90
:*A może to zasłabnięcie to efekt zagnieżdżenia? Ja tak miałam zdążyłam okno otworzyć i padłam na podłogę w łazience. Sprawdź za 2 dni. Ale mi się wydaje że ty zapylone jesteś . Trzymam kciuki aby to było to!
Zobaczymy w tym czasie może być zagnieżdżenie? Ja zdążyłam tylko zgasić świeczkę i padłam.
kobieta90
@Mamulkakubusia to faktycznie lepiej już się umówić. Przepraszam za wprowadzenie w błąd.
Mamulkakubusia
w poniedziałek zadzwonię i się umowie@Mamulkakubusia to faktycznie lepiej już się umówić. Przepraszam za wprowadzenie w błąd.
EklerkaDaria
Napisałaś ze 10 dpo wiec jak najbardziej mogło to być to! Do 12 dni może trwać zanim się zagnieździ ! Sprawdź za 2 dni. Trzymam kciuki:*
Zobaczymy w tym czasie może być zagnieżdżenie? Ja zdążyłam tylko zgasić świeczkę i padłam.
reklama
kobieta90
i to dlatego teraz mogą nie wychodzić testy? Zawsze coś nowego człowiek się nauczy :*Napisałaś ze 10 dpo wiec jak najbardziej mogło to być to! Do 12 dni może trwać zanim się zagnieździ ! Sprawdź za 2 dni. Trzymam kciuki