reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Kochana liczymy od pierwszego :) także możesz już być nawet po owulacji :) poziom lh u mnie np utrzymuje się 3 dni na wyższym poziomie

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak wiem, ze liczymy od pierwszego, ale jak widzisz ten dzisiejszy jest o wieeeele mocniejwzy od wczorajszego, wiec chyba ten dzisiejszy potraktuje jako pozytywny :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak wiem, ze liczymy od pierwszego, ale jak widzisz ten dzisiejszy jest o wieeeele mocniejwzy od wczorajszego, wiec chyba ten dzisiejszy potraktuje jako pozytywny :)

No ja bym też jeszcze działała aż do jasniejszej kreski. Ja też mierze temperature i wiem kiedy był skok czyli że już po owu :)

No ja bym też jeszcze działała aż do jasniejszej kreski. Ja też mierze temperature i wiem kiedy był skok czyli że już po owu :)

Ja teraz pierwszy cykl mierze tak z ręką na sercu ;) wczesniej probowalam, ale czesto zapominalam. Bedziemy działać aż do jaśniejszej kreski

Cześć wam, wróciłam niedawno że szpitala... Pies nagle mi pogryzł rękę... Niedługo ma przyjechać OTOZ Animals po niego, muszą go zbadać czy nie ma wscieklizny... Tyle wyszło z mojej dobroci.

Cześć wam, wróciłam niedawno że szpitala... Pies nagle mi pogryzł rękę... Niedługo ma przyjechać OTOZ Animals po niego, muszą go zbadać czy nie ma wscieklizny... Tyle wyszło z mojej dobroci.

O matko biedna :( mam nadzieje ze wszystko będzie Okey trzymaj się kochana

w57v3e3k7xowfzhz.png

Ja też mam miałam taką slabiutka druga kreskę na tescie. I byłam w ciąży. Taka słaba była, a okres się spóźnił już trzy dni. Beta wszystko potwierdziła. A więc trzymam kciuki

@belle81 Przykro mi z powodu @ :( Wiem jak to jest- nie planuje się dziecka ale jak już małpa przyjdzie to gdzieś jest ten smutek. Właśnie tego boje sie najbardziej- bo też mam jakies takie symptomy- piersi od owu mam obolałe, robie siku co chwila a w nocy to w szczegolnosci, od kilku dni podbrzusze jak na @ boli. I gdzieś po cichu mam nadzieję ze to jest to,ale wiem że jak przyjdzie @ to bedzie mi bardzo przykro. W środę albo w czwartek może zatestuję bo @ ma być w piatek. Bo tak mnie już korci i wątpie zebym wytrzymała do piątku ;p Chyba że @ przyjdzie jutro albo pojutrze...

@Jotka_Szczotka Teraz widać już cień! Zdecydowanie! :) Trzymam mocno kciuki !! :)

@Migdalove przykro mi :( Mam nadzieję że pies jest zdrowy i wszystko będzie ok. Niestety takie przybłędy często swoje przeszly i potrafia sie dziwnie zachowywać. Moj wujek przygarnał takiego malamuta to pomimo ze był z nimi rok i znał mnie i moja rodzinę to potrafil sie rzucić na mojego brata bez powodu...

A ja witam Was Kobietki w 25dc. Od wczoraj coraz bardziej czuję podbrzusze na @. Zobaczymy czy dotrwam z testowaniem ;p A dzisiaj byłam rano w Zarze i kupiłam troche ubrań dla Mlodego... A dla takich najmniejszych jest najwięcej pięknych ubranek! Już chetnie wszystko bym wykupiła ;p A najchętniej to na dziewczynkę hahaha ;p

reklama
Do góry