belle81
Fanka BB :)
Ja sama miałam duuużo objawów. Cykl mi się rozregulował więc istniało prawdopodobieństwo ciąży. W moim przypadku ciąży nieoczekiwanej.I właśnie odnośnie tych objawów że czasami nas boli a potem przychodzi @... Myślę ze jak się już człowiek nastawia na starania to bardziej zraca uwage na wszystko co dzieje sie z ciałem- jestem pewna że wczęsniej tez mnie czesto bolał brzuch przed @ ale nie zwracałam na to uwagi a teraz jak odstawiliśmy anty to każde kłucie czy większe piersi przypisuje temu że a może jednak siie udało... Wcześniej to pewnie nawet bym nie zauwazyła ze mnie cos pobolewa bo kompletnie sie na tym nie skupiałam. Oczywiscie dobrze jest patrzec na swoje ciało ale najgorzej jest jak się już zdążymy nakręcić ze to to... a tu jednak @ przyjdzie ;/
Były bolesne piersi,rozpieranie w podbrzuszu,metaliczny smak w ustach...
Nawet konsultowałam te objawy pytając Was na forum.
Dziś mój organizm zweryfikować wszystkie dolegliwości równie nieoczekiwaną @ .
I wiecie,jest mi smutno. Wiem że nie czekałam ale ta świadomość ze mogłam być w ciąży powodowała uśmiech na mojej twarzy.
Nawet mój M który na chwilę obecną jest przeciwny trzeciemu dziecku powiedział że jak Bóg dał to tak ma być.
A dziś...rozczarowanie.
To nie był nasz czas. Ale przez to doświadczenie już wiemy że w przyszłości będzie nas więcej
I właśnie odnośnie tych objawów że czasami nas boli a potem przychodzi @... Myślę ze jak się już człowiek nastawia na starania to bardziej zraca uwage na wszystko co dzieje sie z ciałem- jestem pewna że wczęsniej tez mnie czesto bolał brzuch przed @ ale nie zwracałam na to uwagi a teraz jak odstawiliśmy anty to każde kłucie czy większe piersi przypisuje temu że a może jednak siie udało... Wcześniej to pewnie nawet bym nie zauwazyła ze mnie cos pobolewa bo kompletnie sie na tym nie skupiałam. Oczywiscie dobrze jest patrzec na swoje ciało ale najgorzej jest jak się już zdążymy nakręcić ze to to... a tu jednak @ przyjdzie ;/