reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

I właśnie odnośnie tych objawów że czasami nas boli a potem przychodzi @... Myślę ze jak się już człowiek nastawia na starania to bardziej zraca uwage na wszystko co dzieje sie z ciałem- jestem pewna że wczęsniej tez mnie czesto bolał brzuch przed @ ale nie zwracałam na to uwagi a teraz jak odstawiliśmy anty to każde kłucie czy większe piersi przypisuje temu że a może jednak siie udało... Wcześniej to pewnie nawet bym nie zauwazyła ze mnie cos pobolewa bo kompletnie sie na tym nie skupiałam. Oczywiscie dobrze jest patrzec na swoje ciało ale najgorzej jest jak się już zdążymy nakręcić ze to to... a tu jednak @ przyjdzie ;/
Ja sama miałam duuużo objawów. Cykl mi się rozregulował więc istniało prawdopodobieństwo ciąży. W moim przypadku ciąży nieoczekiwanej.
Były bolesne piersi,rozpieranie w podbrzuszu,metaliczny smak w ustach...
Nawet konsultowałam te objawy pytając Was na forum.
Dziś mój organizm zweryfikować wszystkie dolegliwości równie nieoczekiwaną @ .
I wiecie,jest mi smutno. Wiem że nie czekałam ale ta świadomość ze mogłam być w ciąży powodowała uśmiech na mojej twarzy.
Nawet mój M który na chwilę obecną jest przeciwny trzeciemu dziecku powiedział że jak Bóg dał to tak ma być.
A dziś...rozczarowanie.
To nie był nasz czas. Ale przez to doświadczenie już wiemy że w przyszłości będzie nas więcej;)
I właśnie odnośnie tych objawów że czasami nas boli a potem przychodzi @... Myślę ze jak się już człowiek nastawia na starania to bardziej zraca uwage na wszystko co dzieje sie z ciałem- jestem pewna że wczęsniej tez mnie czesto bolał brzuch przed @ ale nie zwracałam na to uwagi a teraz jak odstawiliśmy anty to każde kłucie czy większe piersi przypisuje temu że a może jednak siie udało... Wcześniej to pewnie nawet bym nie zauwazyła ze mnie cos pobolewa bo kompletnie sie na tym nie skupiałam. Oczywiscie dobrze jest patrzec na swoje ciało ale najgorzej jest jak się już zdążymy nakręcić ze to to... a tu jednak @ przyjdzie ;/

reklama
@Jotka_Szczotka czy Ty dziś testowałaś? Pokazuj nam tutaj swojego teściora :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
1516006095-e6e99cd0797458c1-aaaaaa.jpeg

Zostawiam do interpretacji

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

1516006871-0f86300012dfa6f3-aaaaaa.jpeg

Test Jotki po podsycaniu koloru. Kredka jest ewidentnie. Na moich testach na początku też były ledwo widoczne cienie. Także ja wierzę w to że Jotka jest w ciąży [emoji7]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry