reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Ja w poprzednich cyklach owu mialam 20 dc, ale ja tez mam dlugie cykle- ok 33 dni, a z tego co pamietam ty masz krotsze wiec i owu teoretycznie powinna byc szybciej... ciezko stwierdzic. Ja znowu 2 cykle temu od owu do @ mialam dziwne kłucie w lewym sutku. Ale takie az nie do wytrzymania... nigdy wiecej jak do tej pory sie to nie powtorzylo. Kazdy cykl jest inny... u Ciebie moze to oznaczac np ciąże:)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
No nic cierpliwie poczekam jeszcze te 6dni i zobacze co będzie ... moze czuje ten dyskonfort w.podrzuszu z powodu jakis niestrawnosci bo tez bardzo głośno burczy mi brzuchu mimo ze jem.normalnie i odczuwam tez wzmożone "wzdecia i gazy"w sumie nigdy tak naprawde nie mialam.ale byc może tak jest jak.piszesz kochana.ze.kazdy cykl.inny i wlasnie mi sie trafil ten inny,dziwny....

reklama
No nic cierpliwie poczekam jeszcze te 6dni i zobacze co będzie ... moze czuje ten dyskonfort w.podrzuszu z powodu jakis niestrawnosci bo tez bardzo głośno burczy mi brzuchu mimo ze jem.normalnie i odczuwam tez wzmożone "wzdecia i gazy"w sumie nigdy tak naprawde nie mialam.ale byc może tak jest jak.piszesz kochana.ze.kazdy cykl.inny i wlasnie mi sie trafil ten inny,dziwny....
Ale mozliwe tez, ze wlasnie trafil sie ten szczesliwy :) czekaj cierpliwie :*

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ania a jak długie masz zazwyczaj cykle? Może te bóle to na to co wszystkie czekamy ;) I nie myślałaś żeby zrobić test dwa albo trzy dni przed @?

I właśnie odnośnie tych objawów że czasami nas boli a potem przychodzi @... Myślę ze jak się już człowiek nastawia na starania to bardziej zraca uwage na wszystko co dzieje sie z ciałem- jestem pewna że wczęsniej tez mnie czesto bolał brzuch przed @ ale nie zwracałam na to uwagi a teraz jak odstawiliśmy anty to każde kłucie czy większe piersi przypisuje temu że a może jednak siie udało... Wcześniej to pewnie nawet bym nie zauwazyła ze mnie cos pobolewa bo kompletnie sie na tym nie skupiałam. Oczywiscie dobrze jest patrzec na swoje ciało ale najgorzej jest jak się już zdążymy nakręcić ze to to... a tu jednak @ przyjdzie ;/

ANia coś mi się zdaje..że dołączysz do mnie;)

c55f0dw4ay49a7ki.png

A może to fasolka się rozpychać zaczyna :). Trzymam kciuki.

I właśnie odnośnie tych objawów że czasami nas boli a potem przychodzi @... Myślę ze jak się już człowiek nastawia na starania to bardziej zraca uwage na wszystko co dzieje sie z ciałem- jestem pewna że wczęsniej tez mnie czesto bolał brzuch przed @ ale nie zwracałam na to uwagi a teraz jak odstawiliśmy anty to każde kłucie czy większe piersi przypisuje temu że a może jednak siie udało... Wcześniej to pewnie nawet bym nie zauwazyła ze mnie cos pobolewa bo kompletnie sie na tym nie skupiałam. Oczywiscie dobrze jest patrzec na swoje ciało ale najgorzej jest jak się już zdążymy nakręcić ze to to... a tu jednak @ przyjdzie ;/
Dokładnie jest jak piszesz. Nagle pojawia się tysiąc objawów. Mnie brzuch boli zawsze dzień , dwa przed @ i dzień przed oczyszcza mi się bardzo organizm. W poprzednim cyklu zmyliło mnie plamienie, którego nigdy wcześniej nie miałam i już nadzieja była a wyszła wielka dupa....

Dziewczyny, moje dobre serce nie zna granic... Mam gościa w domu, mój narzeczony już mi mówił wczoraj o psiaku na naszej posesji, ale uciekł, dzisiaj nie miałam serca w te zimno i jak go tylko zobaczyłam to zaczęłam go wołać. Biedak szukał jedzenia. Na pierwszy rzut oka wygląda na zadbanego, w ogóle to młody cocker spaniel. Teraz jak jest już z nami w domu to zauważyłam takie jakby dredy na uszach. Tak czy inaczej szukamy właściciela. Lokalny internet wrze. ;)

Dziewczyny, moje dobre serce nie zna granic... Mam gościa w domu, mój narzeczony już mi mówił wczoraj o psiaku na naszej posesji, ale uciekł, dzisiaj nie miałam serca w te zimno i jak go tylko zobaczyłam to zaczęłam go wołać. Biedak szukał jedzenia. Na pierwszy rzut oka wygląda na zadbanego, w ogóle to młody cocker spaniel. Teraz jak jest już z nami w domu to zauważyłam takie jakby dredy na uszach. Tak czy inaczej szukamy właściciela. Lokalny internet wrze. ;)
Dobra kobieto z wielkim serduszkiem :-) :) mam nadzieję, że znajdzie się właściciel. Te dredy na uszach to się robią niestety przy długiej sierści. Moja też ma czasami za uszami i na tyłku. Trzeba regularnie rozczesywać, a jak się nie da to wyciąć.

reklama
Noc mamy nie przespaną bo nasz pies ciągle piszczał i wył z zazdrości a niestety jest agresywny wobec innych psów ale gość za to bardzo grzeczny, nawet nie zapiszczał ani razu. Będziemy działać w tej sprawie coś, bo niestety nie mogę go zatrzymać. :(

Do góry