Mi nie chodziło o zapalenie pęcherzaChodze do wc tak roznie raz czesciej raz nie ale nie boli mnie przy tym wiec nie podejrzewam chorego pęcherZa
reklama
wisienka94
Fanka BB :)
Kochana ja mam mieszanke boksera z setterem i ma to samo na uszach mimo że jest czesany i zadbany u nas to jak już się zrobi to trzeba obciać ale to właśnie od dlugich włosów na uszkach im się robiDziewczyny, moje dobre serce nie zna granic... Mam gościa w domu, mój narzeczony już mi mówił wczoraj o psiaku na naszej posesji, ale uciekł, dzisiaj nie miałam serca w te zimno i jak go tylko zobaczyłam to zaczęłam go wołać. Biedak szukał jedzenia. Na pierwszy rzut oka wygląda na zadbanego, w ogóle to młody cocker spaniel. Teraz jak jest już z nami w domu to zauważyłam takie jakby dredy na uszach. Tak czy inaczej szukamy właściciela. Lokalny internet wrze.
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
wisienka94
To trzymamy i nie puszczamy przez najbliższe 2 tygodnie!! [emoji8]Hejoo.. Zaczęłam od tego cyklu robić testy owu i w piątek pozytyw, dzisiaj już jedna kreska.. ale cały weekend był nasz więc trzymajcie kciuki!
belle81
@Nafoxed masz absolutną racje. Dokładnie tak jest. Jak nie czekamy to nie odczuwamy.I właśnie odnośnie tych objawów że czasami nas boli a potem przychodzi @... Myślę ze jak się już człowiek nastawia na starania to bardziej zraca uwage na wszystko co dzieje sie z ciałem- jestem pewna że wczęsniej tez mnie czesto bolał brzuch przed @ ale nie zwracałam na to uwagi a teraz jak odstawiliśmy anty to każde kłucie czy większe piersi przypisuje temu że a może jednak siie udało... Wcześniej to pewnie nawet bym nie zauwazyła ze mnie cos pobolewa bo kompletnie sie na tym nie skupiałam. Oczywiscie dobrze jest patrzec na swoje ciało ale najgorzej jest jak się już zdążymy nakręcić ze to to... a tu jednak @ przyjdzie ;/
Ale jeśli wyczekujemy to wtedy każdy objaw jest intrygujący.
Kasienka3b
Witam w 1dc. Postanowienie noworoczne to zrzucic pare kg wiec zapisuje sie na silownie
wisienka94
Super ja kiedyś chodziłam na siłownie. Bardzo fajnie wspominam ten czas. Teraz z mężem sami w domku ćwiczymy. Mamy sporo sprzętu bo ławeczke, sztangi, hantle, obciążniki, gumy, drążek jeszcze takie urządzenie premium crunch na którym można się nieźle spocić ja to raczej z tych zawsze aktywnych. A mam pytanie dziewczyny, bo ja głownie trening siłowy wykonuję, czy on może przeszkadzać w starankach?Witam w 1dc. Postanowienie noworoczne to zrzucic pare kg wiec zapisuje sie na silownie
wisienka94
@Jotka_Szczotka czy Ty dziś testowałaś? Pokazuj nam tutaj swojego teściora
reklama
J
Jabłuszkowa
Gość
Do Jabłuszkowa
My zawsze staramy się trafić w owulacje, ale i w inne dni sobie nie żałujęmy. W sumie to bez stresu. Ja to się dopiero stresuje tydzień przed okresem. Jeszcze mam taki mało bolesny ten okres i skarpy. Ale może jutro się rozchula. A wy planujecie jakoś poczęcie? Ja nie mierze temperatur, ale mam bolesne jajeczkowanie i zawsze w połowie cyklu. Więc chyba dobrze trafiamy.
Pierwsze cykle to chcemy tak naturalnie bez żadnych obliczeń i wspomagaczy. No ale mamy jedna zasade obrana zeby starac sie mniej wiecej do owulacji ale tak na oko. W ogóle mieliśmy się nie starać przez to ze chora jestem ale jakos tak w nocy nas naszło że jednak przytulansko było a ja to mam świra bo już oglądałam w necie ubranka dzieciece ;p