reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Ja mam kochane od kilku dni bardzo dziwne uczucie w podbrzuszu jak juz wspomnialam.bola mnie czasem boki podbrzusza ale oprocz tego czuje dziwne.rozpieranie w tych okolicach nisko w podbrzuszu i po bokach ... bardzo jest to dziwne.uczucie poniewaz jak np.podkurcze nogi mam wrazenie jakby cos mi tam nisko podbrzuszu przeszkadzalo (nie jest to bolesne)jesli mialabym to do czegos porównać to odczuwam tak jakby ktos mi czegos napchal w.te okolice nie.wiem czy ktoras z.Was tak ma .. ja naprawde nie doszukuje sie na siłę jakis objawów urojonej ciąży tylko bardziej sie martwie ze moze to byc powodem czegos innego :baffled::confused::confused2: kochane czy ktoras miala.kiedys cos takiego
Ania ja mam takie klucia i ciągnięcie w podbrzuszu w okolichach owulacji, natomiast przed @ najczesciej nie czuje nic. Dopiero pierwszego dnia @ troche boli podbrzusze.

U mnoe chyba owu jutro bedzie, bo cycki mam spuchnięte no i wlasnie ciągnie mnie coś z dołu brzucha.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bardzo mnie to cieszy
nie pozwólcie. O nie. Mój Partner już panikuje że nie możemy mieć dzieci. Próbuję go ściągnąć na ziemię że to dopiero 3m-ce. Że jak raz się udało to i drugi się uda. Szkoda że tamta ciąża tak krótko się cieszyła. Jak tylko dostałam krwawienia to pojechałam do szpitala. Ale tutaj nie ratują poronien. Ciąże liczą dopiero od trzeciego miesiąca
Przykro mi bardzo raz jeszcze. Tez niestety to przeszłam, i jedyne co się dowiedziałam od mojej pani doktor to „nie rycz, przynajmniej wiesz że możesz mieć dzieci”. I dacie radę na pewno :). Niech się ten twój nie martwi ;)

Siusiasz też częściej ? A jak się wysiusiasz nadal masz i tak wrażenie że coś w pęcherzu jest ?

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Chodze do wc tak roznie raz czesciej raz nie ale nie boli mnie przy tym wiec nie podejrzewam chorego pęcherZa

Ania ja mam takie klucia i ciągnięcie w podbrzuszu w okolichach owulacji, natomiast przed @ najczesciej nie czuje nic. Dopiero pierwszego dnia @ troche boli podbrzusze.

U mnoe chyba owu jutro bedzie, bo cycki mam spuchnięte no i wlasnie ciągnie mnie coś z dołu brzucha.

Myslisz ze moglabym miec tak późno owulavje ?w 22dc :errr:
U mnie to na owulacje.zawsze czuje tez wlasnie takie kłócie w jajnikach i boli troche ale teraz to cos zupelnie innego nienpotrafie nawet tego opisac :oo2:

Ach zapomniałabym. Witam wszystkie kobietki które i ze mną się przywitaly. Jestem forumowym swiezakiem i nie wiem jak was oznaczyć. Kolejna owulacje powinnam mieć koło 24 stycznia. Więc od przyszłego weekendu działamy
Oznaczamy dając przed nickiem @ a cytujemy poprzez strzałeczke która jest po prawej stronie każdego postu (w aplikacji) na komputerze nie pamiętam właśnie czy cytuje się inaczej

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Myslisz ze moglabym miec tak późno owulavje ?w 22dc :errr:
U mnie to na owulacje.zawsze czuje tez wlasnie takie kłócie w jajnikach i boli troche ale teraz to cos zupelnie innego nienpotrafie nawet tego opisac :oo2:
Ja w poprzednich cyklach owu mialam 20 dc, ale ja tez mam dlugie cykle- ok 33 dni, a z tego co pamietam ty masz krotsze wiec i owu teoretycznie powinna byc szybciej... ciezko stwierdzic. Ja znowu 2 cykle temu od owu do @ mialam dziwne kłucie w lewym sutku. Ale takie az nie do wytrzymania... nigdy wiecej jak do tej pory sie to nie powtorzylo. Kazdy cykl jest inny... u Ciebie moze to oznaczac np ciąże:)

Do Jabłuszkowa
My zawsze staramy się trafić w owulacje, ale i w inne dni sobie nie żałujęmy. W sumie to bez stresu. Ja to się dopiero stresuje tydzień przed okresem. Jeszcze mam taki mało bolesny ten okres i skarpy. Ale może jutro się rozchula. A wy planujecie jakoś poczęcie? Ja nie mierze temperatur, ale mam bolesne jajeczkowanie i zawsze w połowie cyklu. Więc chyba dobrze trafiamy.

reklama
Do góry