reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Faktycznie piekny, nigdy nie mialam tak czerwonej krechy no i zawsze pozytywny wychodzil gdzies w 19 dc. A tu piekna niespodzianka w 16 dc :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki [emoji7]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Hej czy i ja mogę do was dołączyć? To mój trzeci cykl staran i pierwszy w 2018. Mam nadzieję że może ten rok przyniesie mi upragnioną ciąże i zdrowe dzieciątko. Poprzedni cykl niestety chybiony. Dziś dostałam okres. Także zaczynam nowy miesiąc. Cztery miesiące temu zaszłam w ciąże. Była to wpadka. Jednak bardzo się nią cieszylismy. Niestety poronilam na poczatku 5 tygodnia. Było to poronienie samoistnie. Jesteśmy za granicą i lekarz powiedział że możemy już się starać. Odrazu po poronieniu miałam jajeczkowanie. Gdy dostałam krwawienia to beta wynosiła już tylko 20. Cykl mi się skrócil z 28 dni na 27. Czy to normalne?

Witaj :) fajnie ze jest coraz wiecej osób na grupie- tym bardziej Ze każda z Was jest bardzo życzliwa i pomocna a to bardzo motywuje :) bardzo mi przykro z powodu Twojej straty :( ale zobaczysz ze tutaj z motywacja dziewczyn szybko sie uda! Jak tylko byś chciała zrezygnować ze starań to nikt na to nie pozwoli ;p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie starania byly juz wczoraj i przed wczoraj i zastanawiam sie czy wykorzystac mojego jeszcze dzisiaj czy dopiero jutro. Bo 4 dni z rzedu moze nie podolac [emoji14]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie było tylko 2 razy dzień przed pozytywem i w dzień pozytywu rano bo mąż jechał w delegacje i się udało :)

w57v3e3k7xowfzhz.png

reklama
Do góry