Trzymam kciuki [emoji7]Faktycznie piekny, nigdy nie mialam tak czerwonej krechy no i zawsze pozytywny wychodzil gdzies w 19 dc. A tu piekna niespodzianka w 16 dc
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
tola_tola
Fanka BB :)
powodzeniaFaktycznie piekny, nigdy nie mialam tak czerwonej krechy no i zawsze pozytywny wychodzil gdzies w 19 dc. A tu piekna niespodzianka w 16 dc
Nafoxed
Aktywna w BB
Hej czy i ja mogę do was dołączyć? To mój trzeci cykl staran i pierwszy w 2018. Mam nadzieję że może ten rok przyniesie mi upragnioną ciąże i zdrowe dzieciątko. Poprzedni cykl niestety chybiony. Dziś dostałam okres. Także zaczynam nowy miesiąc. Cztery miesiące temu zaszłam w ciąże. Była to wpadka. Jednak bardzo się nią cieszylismy. Niestety poronilam na poczatku 5 tygodnia. Było to poronienie samoistnie. Jesteśmy za granicą i lekarz powiedział że możemy już się starać. Odrazu po poronieniu miałam jajeczkowanie. Gdy dostałam krwawienia to beta wynosiła już tylko 20. Cykl mi się skrócil z 28 dni na 27. Czy to normalne?
Witaj fajnie ze jest coraz wiecej osób na grupie- tym bardziej Ze każda z Was jest bardzo życzliwa i pomocna a to bardzo motywuje bardzo mi przykro z powodu Twojej straty ale zobaczysz ze tutaj z motywacja dziewczyn szybko sie uda! Jak tylko byś chciała zrezygnować ze starań to nikt na to nie pozwoli ;p
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nafoxed
Aktywna w BB
Witam, 16 dc- mamy pozytyw w koncu! Myśle, że owu będzie jutro [emoji173]
I to jest piękny pozytyw cos czuje ze to bedzie udany cykl
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mamamia90
Witam, 16 dc- mamy pozytyw w koncu! Myśle, że owu będzie jutro [emoji173]
Dzisiaj to już nie ma wątpliwości. Tylko nie zamęcz tego biednego chłopa
Mamamia90
No wlasnie starania byly juz wczoraj i przed wczoraj i zastanawiam sie czy wykorzystac mojego jeszcze dzisiaj czy dopiero jutro. Bo 4 dni z rzedu moze nie podolac [emoji14]
U mnie było tylko 2 razy dzień przed pozytywem i w dzień pozytywu rano bo mąż jechał w delegacje i się udało
EklerkaDaria
I super mężczyzna! Stanie na wysokości zadania! Trzymam kciuki i powodzeniaWlasnie z nim rozmawialam i powiedzial, ze da rade jeszcze trzy dni z rzedu haha jak se to wyliczył ale to tak akurat by bylo, wiec modle sie zeby naprawde dal rade
reklama
EklerkaDaria
Ja również męża pozdrawiam! A skoro Michał, to nie ma wątpliwości że da radę! Mój mąż tez ma na imię Michał .Laski moj Michał serdecznie was wszystkie pozdrawia i cieszy sie, że w niego wierzycie