reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Gratuluję szczęśliwej mamusi :)
@Migdalove trzymam kciuki za egzaminy :)
No i ja moje starania też przekładam:( do kwietnia albo i maja zależy jak przyjdzie @. Tak się rozchorowalam że zajście w ciążę byłoby wręcz ryzykowne. No i nawet nie mam ochoty na przytulania tak się źle czuje :( raz nam się udało zaszaleć Ale wątpię żeby to był złoty strzał. Mąż wolne wziął do środy także przejmuje opiekę nad pierworodnym a ja do środy leżę
Dużo dużo zdrówka ,kuruj sie kochana ,wypoczywaj i wracaj do gry !pamietaj ze my kobiety nie poddajemy sie tak łatwo :happy:;-) ;)

reklama
Dziewczyny, sama w to nie mogę uwierzyć, ale test wczoraj wieczorem po kilku sekundach pokazał dwie grube krechy!
Nie potrafię dodawać jeszcze zdjęć z poziomu aplikacji, więc nie wiem czy się wyświetli.
Jestem w szoku. Tego, że zaskoczymy w pierwszym cs, się zupełnie totalnie nie spodziewałam...o_O!

1515921183-0530351f937c2781-aaaaaa.jpeg

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Wielkie gratulacje:-D

Dziękuję dziewczyny, jestem wzruszona! Trzymam za Was kciuki baaardzo mocno i mam nadzieję, że zaraz i Wy zobaczycie swoje dwie krechy.

EklerkaDaria hahaha, no bałam się, fakt ;). Naczytałam się o spadku płodności i się zafikoswałam na ciężką przeprawę!

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
ogromne gratulacje raz jeszcze!!!wspaniałej niedzieli CI życzę:*

c55f0dw4ay49a7ki.png

Hej czy i ja mogę do was dołączyć? To mój trzeci cykl staran i pierwszy w 2018. Mam nadzieję że może ten rok przyniesie mi upragnioną ciąże i zdrowe dzieciątko. Poprzedni cykl niestety chybiony. Dziś dostałam okres. Także zaczynam nowy miesiąc. Cztery miesiące temu zaszłam w ciąże. Była to wpadka. Jednak bardzo się nią cieszylismy. Niestety poronilam na poczatku 5 tygodnia. Było to poronienie samoistnie. Jesteśmy za granicą i lekarz powiedział że możemy już się starać. Odrazu po poronieniu miałam jajeczkowanie. Gdy dostałam krwawienia to beta wynosiła już tylko 20. Cykl mi się skrócil z 28 dni na 27. Czy to normalne?

Witaj :) i życzę owocnych starań.
Przykro mi że nie udało Ci się utrzymać ciąży. To na pewno była wielka zmiana dla organizmu stąd może teraz ta zmiana cyklu. Ja przed pierwszą ciąża miałam zawsze cykl 28 dniowy po tym jak skończyłam karmić mam już 26. Ja bym się tym nie przejmowała

Hej czy i ja mogę do was dołączyć? To mój trzeci cykl staran i pierwszy w 2018. Mam nadzieję że może ten rok przyniesie mi upragnioną ciąże i zdrowe dzieciątko. Poprzedni cykl niestety chybiony. Dziś dostałam okres. Także zaczynam nowy miesiąc. Cztery miesiące temu zaszłam w ciąże. Była to wpadka. Jednak bardzo się nią cieszylismy. Niestety poronilam na poczatku 5 tygodnia. Było to poronienie samoistnie. Jesteśmy za granicą i lekarz powiedział że możemy już się starać. Odrazu po poronieniu miałam jajeczkowanie. Gdy dostałam krwawienia to beta wynosiła już tylko 20. Cykl mi się skrócil z 28 dni na 27. Czy to normalne?
Witaj! Pewnie że możesz :). Przykro mi z powodu straty :( To była pierwsza ciąża, czy masz już dzieci? Takie małe przesunięcie to chyba normalna sprawa, wszystko musi wrócić do normy. Potrzeba czasu.

Witam i dziękuję za odpowiedź
To była moja pierwsza ciąża. Nie mam jeszcze dzieci. Mam już 32 lata więc czas mnie trochę goni. Nie planowaliśmy jeszcze dzieci, ale tamta ciąża nas tak uszczęśliwila, że postanowiliśmy starać się na całego

Jak to u Was jest dziewczyny?
Starania vs praca. Ja dopiero po Sylwestrze zorientowałam się, że mam umowę do końca sierpnia i następna musi być na stałe. A jak się uda wcześniej to mogą mi nie przedłużyć tzn. tylko do porodu.
Ale dziecko jest przecież ważniejsze :)

reklama
Do góry