reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Dziewczynki proszę mi się tu nie poddawać każda z Was zajdzie w upragniona ciąże ja Wam przesyłam ciążowe fluidki proszę łapać ~~~~ i za każda z osobna trzymam mocne &&&& Miłej niedzieli
w57v3e3k7xowfzhz.png

reklama
Dziewczyny, sama w to nie mogę uwierzyć, ale test wczoraj wieczorem po kilku sekundach pokazał dwie grube krechy!
Nie potrafię dodawać jeszcze zdjęć z poziomu aplikacji, więc nie wiem czy się wyświetli.
Jestem w szoku. Tego, że zaskoczymy w pierwszym cs, się zupełnie totalnie nie spodziewałam...o_O!

1515921183-0530351f937c2781-aaaaaa.jpeg

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, sama w to nie mogę uwierzyć, ale test wczoraj wieczorem po kilku sekundach pokazał dwie grube krechy!
Nie potrafię dodawać jeszcze zdjęć z poziomu aplikacji, więc nie wiem czy się wyświetli.
Jestem w szoku. Tego, że zaskoczymy w pierwszym cs, się zupełnie totalnie nie spodziewałam...o_O!

Jezu Jezu gratulacje !!!! Rosnijcie zdrowo [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji7][emoji7][emoji7]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

@-Aia- Bardzo!❤❤️bardzo Gratuluje!!! Wlasnie chyba dlatego go że się nie spodziewalas to się udało ! Trzymam &&&& byś razem ze swoją kruszonką rosła zdrowo przez te pare miesiecy!spokojnej,bezstresowej ciąży kochana!
@Migdalove za was też &&&&& niech moc wiedzy Bedzie z Wami ... no i oczywiście życzę też by właśnie to zaprzestanie staranek przyczyniło się do osiagniecia zamierzonego celu w "zmajstrowaniu dzidziusia";-) ;):blink:

Ale supppperr!! Gratuluję!! Jaka świetna wiadomość z rana!! :) I jakie dwie grube krechy! :) Czyli jednak to było krwawienie implantacyjne! Jeszcze raz gratuluję!! :)

O kurcze gratuluję! Super wiadomość. :)

Dzięki dziewczyny za kciuki. Aczkolwiek ja nie wiem czy nawet na nie dotrwam, tak ta @ daje w kość a dodatkowo jeszcze tylko 3 godziny snu...

Witam się z Wami kobietki :) Dzisiaj mój pozwolił mi spać do 9:30 ... Nie pamiętam kiedy ostatnim razem się tak wyspałam. Chociaż w nocy budziłam sie chyba jakoś 4 razy z bólu piersi i na siku... Ale teraz troche bolą ale nie tak jak w nocy. W nocy to tak się czułam jak podczas kp kiedy miałam za dużo pokarmu... A od rana mam takie uczucie jak na @. Tak więc albo się zbliża dużymi krokami, albo to jednak coś innego. Do piątku coraz mniej czasu ;p

reklama

Super!!! [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry