reklama
Dziewczyny, sama w to nie mogę uwierzyć, ale test wczoraj wieczorem po kilku sekundach pokazał dwie grube krechy!
Nie potrafię dodawać jeszcze zdjęć z poziomu aplikacji, więc nie wiem czy się wyświetli.
Jestem w szoku. Tego, że zaskoczymy w pierwszym cs, się zupełnie totalnie nie spodziewałam...!
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie potrafię dodawać jeszcze zdjęć z poziomu aplikacji, więc nie wiem czy się wyświetli.
Jestem w szoku. Tego, że zaskoczymy w pierwszym cs, się zupełnie totalnie nie spodziewałam...!
Jezu Jezu gratulacje !!!! Rosnijcie zdrowo [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji7][emoji7][emoji7]Dziewczyny, sama w to nie mogę uwierzyć, ale test wczoraj wieczorem po kilku sekundach pokazał dwie grube krechy!
AniaS35
Fanka BB :)
@-Aia- Bardzo!❤bardzo Gratuluje!!! Wlasnie chyba dlatego go że się nie spodziewalas to się udało ! Trzymam &&&& byś razem ze swoją kruszonką rosła zdrowo przez te pare miesiecy!spokojnej,bezstresowej ciąży kochana!
@Migdalove za was też &&&&& niech moc wiedzy Bedzie z Wami ... no i oczywiście życzę też by właśnie to zaprzestanie staranek przyczyniło się do osiagniecia zamierzonego celu w "zmajstrowaniu dzidziusia"
@Migdalove za was też &&&&& niech moc wiedzy Bedzie z Wami ... no i oczywiście życzę też by właśnie to zaprzestanie staranek przyczyniło się do osiagniecia zamierzonego celu w "zmajstrowaniu dzidziusia"
Nafoxed
Aktywna w BB
Ale supppperr!! Gratuluję!! Jaka świetna wiadomość z rana!! I jakie dwie grube krechy! Czyli jednak to było krwawienie implantacyjne! Jeszcze raz gratuluję!!Dziewczyny, sama w to nie mogę uwierzyć, ale test wczoraj wieczorem po kilku sekundach pokazał dwie grube krechy!
Nafoxed
Aktywna w BB
@Migdalove Powodzenia na egzaminie! A co do starań- jestem pewna że wtedy właśnie zaskoczy
1
174974
Gość
O kurcze gratuluję! Super wiadomość.Dziewczyny, sama w to nie mogę uwierzyć, ale test wczoraj wieczorem po kilku sekundach pokazał dwie grube krechy!
Dzięki dziewczyny za kciuki. Aczkolwiek ja nie wiem czy nawet na nie dotrwam, tak ta @ daje w kość a dodatkowo jeszcze tylko 3 godziny snu...
Nafoxed
Aktywna w BB
Witam się z Wami kobietki Dzisiaj mój pozwolił mi spać do 9:30 ... Nie pamiętam kiedy ostatnim razem się tak wyspałam. Chociaż w nocy budziłam sie chyba jakoś 4 razy z bólu piersi i na siku... Ale teraz troche bolą ale nie tak jak w nocy. W nocy to tak się czułam jak podczas kp kiedy miałam za dużo pokarmu... A od rana mam takie uczucie jak na @. Tak więc albo się zbliża dużymi krokami, albo to jednak coś innego. Do piątku coraz mniej czasu ;p
reklama
wisienka94
Fanka BB :)
Super!!! [emoji7] [emoji7] [emoji7]Dziewczyny, sama w to nie mogę uwierzyć, ale test wczoraj wieczorem po kilku sekundach pokazał dwie grube krechy!
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom