reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Gratuluję szczęśliwej mamusi :)
@Migdalove trzymam kciuki za egzaminy :)
No i ja moje starania też przekładam:( do kwietnia albo i maja zależy jak przyjdzie @. Tak się rozchorowalam że zajście w ciążę byłoby wręcz ryzykowne. No i nawet nie mam ochoty na przytulania tak się źle czuje :( raz nam się udało zaszaleć Ale wątpię żeby to był złoty strzał. Mąż wolne wziął do środy także przejmuje opiekę nad pierworodnym a ja do środy leżę

reklama
Dziewczyny, sama w to nie mogę uwierzyć, ale test wczoraj wieczorem po kilku sekundach pokazał dwie grube krechy!
Nie potrafię dodawać jeszcze zdjęć z poziomu aplikacji, więc nie wiem czy się wyświetli.
Jestem w szoku. Tego, że zaskoczymy w pierwszym cs, się zupełnie totalnie nie spodziewałam...o_O!

1515921183-0530351f937c2781-aaaaaa.jpeg

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Suuuperrrr! A tak się bałaś o swoją rezerwę jajnikową :p. W takim tępie to jeszcze jedno machniesz :D. Spokojnych miesięcy życzę!

Gratuluję szczęśliwej mamusi :)
@Migdalove trzymam kciuki za egzaminy :)
No i ja moje starania też przekładam:( do kwietnia albo i maja zależy jak przyjdzie @. Tak się rozchorowalam że zajście w ciążę byłoby wręcz ryzykowne. No i nawet nie mam ochoty na przytulania tak się źle czuje :( raz nam się udało zaszaleć Ale wątpię żeby to był złoty strzał. Mąż wolne wziął do środy także przejmuje opiekę nad pierworodnym a ja do środy leżę
Zdrowiej szybko i wracaj do starań! Zdrówka życzę i siły :).

Dziewczyny, sama w to nie mogę uwierzyć, ale test wczoraj wieczorem po kilku sekundach pokazał dwie grube krechy!
Nie potrafię dodawać jeszcze zdjęć z poziomu aplikacji, więc nie wiem czy się wyświetli.
Jestem w szoku. Tego, że zaskoczymy w pierwszym cs, się zupełnie totalnie nie spodziewałam...o_O!

Jejku wielkie gratulacje:)

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Dziękuję dziewczyny, jestem wzruszona! Trzymam za Was kciuki baaardzo mocno i mam nadzieję, że zaraz i Wy zobaczycie swoje dwie krechy.

EklerkaDaria hahaha, no bałam się, fakt ;). Naczytałam się o spadku płodności i się zafikoswałam na ciężką przeprawę!

Witam się z Wami kobietki :) Dzisiaj mój pozwolił mi spać do 9:30 ... Nie pamiętam kiedy ostatnim razem się tak wyspałam. Chociaż w nocy budziłam sie chyba jakoś 4 razy z bólu piersi i na siku... Ale teraz troche bolą ale nie tak jak w nocy. W nocy to tak się czułam jak podczas kp kiedy miałam za dużo pokarmu... A od rana mam takie uczucie jak na @. Tak więc albo się zbliża dużymi krokami, albo to jednak coś innego. Do piątku coraz mniej czasu ;p
Może to jednak coś innego ;). Trzymam kciuki!

Gratulacje [emoji8] spokojnej ciąży [emoji8]

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny już wiecie, że przekładamy starania, tak do drugiej połowy 2018, a dokładniej mówiąc nie będziemy się zabezpieczać tylko damy sobie spokój że staraniami, może akurat coś zaskoczy. Tak czy inaczej chyba mogę tu z wami zostać? Oczywiście dalej będę ogarniać tabelkę, jutro ją przejrzę bo naprawdę mamy kupę nauki... Teraz pije 3 kawę i napierdzielamy fizyke, jeszcze muszę notatki wydrukować na jutrzejszy egzamin z angielskiego dla mojego narzeczonego, ja tam umiem ale on trochę słabszy jest z angielskiego a egzamin będziemy pisać z pomocą notatek. Trzymajcie za nas kciuki, póki co mamy zdaną matmę na nieszczęsne 2, polski oboje na 5, jutro się okaże co będzie z angielskiego ale podejrzewam, że ja będę mieć 4 a mój narzeczony 3... Jeszcze historia... Damy jakoś radę.
Powodzenia na zaliczeniu [emoji6][emoji4]

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry