kobieta90
Fanka BB :)
jeszcze za wcześnieEjjjjj no to Ty przecież pisałaś cosik o jajecznicy i mandarynkach wiec chyba może Ty pierwsza.co?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeszcze za wcześnieEjjjjj no to Ty przecież pisałaś cosik o jajecznicy i mandarynkach wiec chyba może Ty pierwsza.co?
mnie kłują jajniki od owulacji i czuję, że dostanę okresmnie tak kłują jajniki że też mam takie wrażenie..także tego
mnie tak kłują jajniki że też mam takie wrażenie..także tego
Trzymam kciuki! I połamania długopisów!Dziewczyny już wiecie, że przekładamy starania, tak do drugiej połowy 2018, a dokładniej mówiąc nie będziemy się zabezpieczać tylko damy sobie spokój że staraniami, może akurat coś zaskoczy. Tak czy inaczej chyba mogę tu z wami zostać? Oczywiście dalej będę ogarniać tabelkę, jutro ją przejrzę bo naprawdę mamy kupę nauki... Teraz pije 3 kawę i napierdzielamy fizyke, jeszcze muszę notatki wydrukować na jutrzejszy egzamin z angielskiego dla mojego narzeczonego, ja tam umiem ale on trochę słabszy jest z angielskiego a egzamin będziemy pisać z pomocą notatek. Trzymajcie za nas kciuki, póki co mamy zdaną matmę na nieszczęsne 2, polski oboje na 5, jutro się okaże co będzie z angielskiego ale podejrzewam, że ja będę mieć 4 a mój narzeczony 3... Jeszcze historia... Damy jakoś radę.
Przeważnie właśnie jak już się odpuszcza to ciąża jest z zaskoczenia.Trzymam kciuki! I połamania długopisów!
I powodzenia w niestaraniach. Wierzę, że wtedy właśnie się uda!
No właśnie . Także ten... nie starajcie się wcale.Przeważnie właśnie jak już się odpuszcza to ciąża jest z zaskoczenia.