reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
A to chomiczka. Fred tez lubi klatki pilnować. Jak dam ją mu powąchać to się paskud oblizuje :p.

Dobranoc.
Wiem wiem, chodziło mi, że z takich malutkich zwierzaczków to szczurka chciałam mieć. [emoji14] Źle skonstruowałam zdanie. Mój narzeczony za dziecka miał chomika, uciekł mu z klatki, wszedł pod łóżko, jego brat podniósł łóżko żeby go złapać, chomika nie było. Upuszczając łóżko chomiczek się zjawił, ale niestety został zmiażdżony. :(

@Migdalove... straszna ta historia... az nie wierzyc nie chce, ze ktos, kto nie ma szacunku do zycia zostal lekarzem. Boze... slow mi brak po prostu...
Ale jestes wielka, ze uratowalas te kociaki. Wiem, jak to wyglada, bo raz udalo mi sie wychowac takiego niemowlaka, ale byl jeden. Chorowal bardzo, ale nie dawalam za wygrana i wyrosl na wielkiego i silnego kocura.

Zobacz załącznik 834850 Ostatni zwierzęcy członek rodziny. Przez syna nazwana chmurka.
Mam 3 świniorki morskie=)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Dziewczyny! Oświadczam, ze ta maska nie jest grosza warta. Kupilam dzisiaj w rossmanie. Chcialam kupic ta oryginalna Pilaten(bo czytalam, ze ma mega opinie), ale nie bylo, wiec skusilam sie na inna: selfie project czarna maska peel-off. Oprocz wloskow nie wyciagnela mi nic, a zrobilam parowke, pory sie otwarly na maksa. Jestem zawiedziona. 18 zl poszlo sie.... a ja niestety tez mam ogromny problem z wagrami na nosie i po bokach nosa :(

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Peeling dobrze zrobić przed taką maską. Stary, zrogowaciały naskórek mógł 'zatrzymać' pory i sama parówka niewiele da.

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

@Migdalove
Ja miałam kiedyś Niemieckiego Teriera myśliwskiego i szczurzyce :D
Niestety jak zaszłam w ciążę z synem nie byłam w stanie normalnie funkcjonować, pies pojechał do niedoszłej teściowej.
Też jestem bardziej kociara. Moja kocica ma na imię tak jak moja babcia kociara już Ś.p.
Co do snów to faktycznie w ciąży są bardzo realistyczne [emoji23] czekam na Twój test !

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Witam się z rana :) ostatnio rzadko pisze bo ciagle jestem zabiegana.
Ja tez jestem bardziej kociara mieliśmy pięknego rudzielca się ktoś nam go otruł i byli tyle płaczu ze narazie postanowiliśmy się wstrzymać aż zmienimy mieszkanie za to mamy chomiczka :)
@Migdalove czekamy z niecierpliwością na wiadomość i piękne dwie krechy :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej! Póki co leżę jeszcze w łóżku, kochany mój zapewnił mi bardzo miłą pobudkę. Jak tylko pójdzie do pracy to zrobię test, jeśli będzie pozytywny to chociaż przed jego przyjściem z pracy zdążę zrobić jakąś niespodzianke. ;)
Całą twarz mi w pryszczach wysypalo. :(

Hej! Póki co leżę jeszcze w łóżku, kochany mój zapewnił mi bardzo miłą pobudkę. Jak tylko pójdzie do pracy to zrobię test, jeśli będzie pozytywny to chociaż przed jego przyjściem z pracy zdążę zrobić jakąś niespodzianke. ;)
Ale nas trzymasz w niepewności !!

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Trzymam kciuki!
Ja czekam do gina... 15 osób przede mną [emoji42]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry