reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Migdalove - Ty tu testuj :)

Eklerka - to ja nie kocham zwierząt, a nie powiedziałabym, żebym ludzi nie potrafiła kochać ;)

Ja bym już chciała zacząć nowy cykl starań :p

reklama
Migdalove - Ty tu testuj :)

Eklerka - to ja nie kocham zwierząt, a nie powiedziałabym, żebym ludzi nie potrafiła kochać ;)

Ja bym już chciała zacząć nowy cykl starań :p
Tu nie chodziło o osoby które nie lubią zwierząt, a te co biorą a potem wyrzucają :*

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

ja przy torbielu też miałam taką opcję brana pod uwagę nie zgodziłam się i poszłam do innego gina.jaki to rodzaj torbiela?

c55f0dw4ay49a7ki.png
Kurka niewiem bo wpierw kazal zrobic badania i narazie tylko przypuszczal. Podal jakos nazwe ale szczeze to nie zapamietalam. Pod koniec stycznia ide na wizyte to sie dowiem.

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Witam sie z rana...nie dam.chyba rady Was nadrobić dzioluszki staram sie ale no... kapke tego jest ...:D
@Migdalove &&& mocno Bardzo!❤❤️bardzo trzymam za tescik
@Dagaa11 popatrz jak czas szybko zapiernicza nie dawno byly smutki ze przyszla.wstrętna @@@ a teraz już owu ... niech ten cykl bedzie dla Ciebie owocny i na koncu sprawi ci ogromną radość !
Wspaniale macie te kociaki ,psiaki i inne zwierzątka ja tez mam.swojego kociaka typowy dachowiec ale juz sie tak zadomowil w domu ze nie ma dnia by go ze mna nie bylo jak tylko odprawiam Core do szkoly to on juz za dzwiami czeka by wejść i wychodzi dopiero na wieczor zastanawialam sie dawno gdzie w takim razie zalatwia swoje potrzeby i okazalo sie ze bardzo przydatne dla niego byly donice z kwiatami gdzie zakopywal swoje skarby :laugh2:wiec musialam.specjalnie dla niego zorganizowac jakas kuwete i tak stal sie prawie domowym kocurkiem :happy2::-p

Ja bralam wlasnie Duphaston. Wiec licze ze pomogl i na kontroli torbiela nie bedzie.

dqpr3e5e7ell0w0u.png
Nie wiem jak to rozegrać żebyś źle mnie nie zrozumiała... ;) Słowo torbiel pochodzi od słowa torba, torbiel inaczej to jama więc dalej rodzaj żeński. Razi mnie to trochę jak kobieta pisze i mówi "ten mój torbiel" , to tak jakby mówiła "ten mój macic". I nie piszę tego by zrobić Ci na złość. Warto zwracać uwagę na polszczyznę a tym bardziej jeśli chodzi o nasze babskie sprawy. Mam nadzieję, że nie jesteś na mnie zła.

Ale dziewczyny pamiętajcie torbiel to rodzaj żeński więc to ta torbiel. Pozbyć się można tej torbieli a nie tego torbiela. :) Dlatego wrzuciłam Wam artykuł, bo nie chciałam wprost pisać, że niektóre z was popełniły błąd. :)

reklama
Do góry