@Migdalove Wyrwij go i koniec. Wiem, ze latwo mowic "nie ma sie co bac", ale jak juz usiadziesz na tym strasznym fotelu to strach mija. Popros od razu o wiecej znieczulenia, nie wiem, jak u Ciebie, ale ja akurat przy zebach potrzebuje wiecej. Lepiej miec dluzej slinotok niz cierpiec katusze na fotelu. Trzymam kciuki
reklama
piorunem
Fanka BB :)
No to ja to samo... I tak cholernie się boję ale muszę, bo bardziej się moje konsekwencji psucia się zęba.
Zbierz siłę i idź ewetualna próchnica jest zaraźliwa i można ją nieświadomie przekazać maluszkowi... Moja ginekolog jak powiedziałam, że zamierzamy się starać od lutego lub marca to w pierwszej kolejności kazała iść do dentysty, skoro mamy czas
1
174974
Gość
U mnie nie mija. Kiedyś już tu pisałam. Zawsze cała się trzęsie raz zemdlałam chociaż nic mnie nie bolało... Masakre mam, gdyby tylko mógł być ktoś bliski obok mnie. Może jak dziecko ale naprawdę, tutaj to chyba a jedynie ie psychiatra mi pomoże.@Migdalove Wyrwij go i koniec. Wiem, ze latwo mowic "nie ma sie co bac", ale jak juz usiadziesz na tym strasznym fotelu to strach mija. Popros od razu o wiecej znieczulenia, nie wiem, jak u Ciebie, ale ja akurat przy zebach potrzebuje wiecej. Lepiej miec dluzej slinotok niz cierpiec katusze na fotelu. Trzymam kciuki
1
174974
Gość
No właśnie o tym wiem, dlatego tak bardzo dręczy mnie ten temat. [emoji20]Zbierz siłę i idź ewetualna próchnica jest zaraźliwa i można ją nieświadomie przekazać maluszkowi... Moja ginekolog jak powiedziałam, że zamierzamy się starać od lutego lub marca to w pierwszej kolejności kazała iść do dentysty, skoro mamy czas
Nafoxed
Aktywna w BB
Cześć wszystkim
Mam na imię Gośka mam 28lat i od 6 cykli bezskutecznie staramy się o kruszynkę. Nigdy nie pisałam na forach ale chyba powoli zaczynam fixsować i muszę się wygadać. Chyba już straciłam nadzieje że się nam uda. Dużo osób pisze ze trzeba sobie odpuścić ale jak to zrobić ?
Cześć Gosiu moze mi łatwo mowić bo to jest moj pierwszy cykl starań ale wiem ze za kilka miesięcy to pewnie bede miała już dosyć tego ze nie wychodzi. I teraz już jest mi cieżko o tym nie myślec. Co chwila czytam wątki na forum i o tym myśle. Zauważyłam ze jak robię inne rzeczy to wtedy nie mam na to czasu. Wiadomo ze cieżko myślec o wszystkim innym ba sile ale jak jest dużo pracy w robocie albo ja mam przy synu trochę do zrobienia to wtedy zapominam.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to Ci wspolczuje bardzo. Zadne uspokajacze tez nie pomagaja? A mozw w takim razie popros swojego narzeczonego zeby z Toba poszedl. Ze mna mama byla na wyrywaniu osemki.U mnie nie mija. Kiedyś już tu pisałam. Zawsze cała się trzęsie raz zemdlałam chociaż nic mnie nie bolało... Masakre mam, gdyby tylko mógł być ktoś bliski obok mnie. Może jak dziecko ale naprawdę, tutaj to chyba a jedynie ie psychiatra mi pomoże.
piorunem
Tak mi się jeszcze przypomniało (nie mam doświadczenia w staraniach), ale moja ginekolog powiedziała mi kiedyś, żeby pamiętać, że stosowanie lubrykantów utrudnia zajście w ciążę, gdyż zdecydowana większość zawiera substancje plemnikobójcze - z tego co pamiętam to są dwa, które niby mają pomóc przeżyć plemnikom, ale nazwy nie pamiętam. Pewnie o tym wiecie, ale tak mi się przypmniało to może akurat ktoś jest nieświadomy.
1
174974
Gość
Zawsze myślałam, że dentysta się nie zgodzi. Tyle że to będzie chirurgicznie usuwane, bo jest w tragicznym stanie, że wręcz nie ma zęba tylko dziura. :/No to Ci wspolczuje bardzo. Zadne uspokajacze tez nie pomagaja? A mozw w takim razie popros swojego narzeczonego zeby z Toba poszedl. Ze mna mama byla na wyrywaniu osemki.
1
174974
Gość
Ten ponoć pomaga.Tak mi się jeszcze przypomniało (nie mam doświadczenia w staraniach), ale moja ginekolog powiedziała mi kiedyś, żeby pamiętać, że stosowanie lubrykantów utrudnia zajście w ciążę, gdyż zdecydowana większość zawiera substancje plemnikobójcze - z tego co pamiętam to są dwa, które niby mają pomóc przeżyć plemnikom, ale nazwy nie pamiętam. Pewnie o tym wiecie, ale tak mi się przypmniało to może akurat ktoś jest nieświadomy.
Link do: Conceive Plus żel, lubrykant ułatwiający zapłodnienie - tuba 75 ml - sklepstaran
reklama
piorunem
Zawsze myślałam, że dentysta się nie zgodzi. Tyle że to będzie chirurgicznie usuwane, bo jest w tragicznym stanie, że wręcz nie ma zęba tylko dziura. :/
Nie boli Cię to?