reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Cześć wszystkim;)
Mam na imię Gośka mam 28lat i od 6 cykli bezskutecznie staramy się o kruszynkę. Nigdy nie pisałam na forach ale chyba powoli zaczynam fixsować i muszę się wygadać. Chyba już straciłam nadzieje że się nam uda. Dużo osób pisze ze trzeba sobie odpuścić ale jak to zrobić ?;)

reklama
Cześć wszystkim;)
Mam na imię Gośka mam 28lat i od 6 cykli bezskutecznie staramy się o kruszynkę. Nigdy nie pisałam na forach ale chyba powoli zaczynam fixsować i muszę się wygadać. Chyba już straciłam nadzieje że się nam uda. Dużo osób pisze ze trzeba sobie odpuścić ale jak to zrobić ?;)
Witaj Goska2210 razem będzie raźniej. Ja też się staram bezskutecznie jak narazie. Właśnie zaczęłam 5 cykl. Też momentami fixuje. Właśnie szukam dobrego gina który pomoże mi w tych staraniach :).

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć wszystkim;)
Witam⚘
Odpuścić niestety jest najciężej. A robiłaś jakieś badania?

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam⚘
Odpuścić niestety jest najciężej. A robiłaś jakieś badania?

Przed rozpoczęciem staran robiłam wszystkie hormony, kilka razy usg bo kiedyś ktoś rzucił podejrzenie ze mogę mieć pcos w tym tez sprawdzające czy mam owulacje, tsh, toksoplazmoze. Pcos wykluczone, badania w normie. Mam nadzerke ale lekarka powiedziała ze można ja usunąć po ciąży... sama nie wiem.
Biorę miositogyn tak poleciła, biorę tez kelp (jod) bo mimo ze tsh jest w normie to podobno lepiej żeby troszke niższe.

Ja mam usunięte dwie górne ósemki. Byłam prywatnie i było spoko. Miałam normalne znieczulenie. Teraz muszę wyrwać obie dolne ósemki ale na NFZ. Bo prywatnie za dwie 900 zł. Na już tyle nie mogę wydać. Ja nie miałam antybiotyku i liczę że teraz też nie będę miała.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też usuwanie na NFZ w znieczuleniu miejscowym [emoji14] narkozę miałam bo mi się ropień po wyrwaniu zrobił i miałam zabieg. Dwie na raz dolne ??
Współczuję. Mi lekarz rwał najpierw góra dół jednej strony, a potem góra dół druga strona. Górne ósemki spoko mają lepsze korzenie i wszystko z nich ścieka. A dolne to często straszne korzenie i tam się wszystko w te dziury napycha :/

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Masz racje ..Czuje jakby to była cała wieczność a zawsze myślałam ze to nie może być nic trudnego przecież jest tyle niechcianych ciąż ;) jak widać nie każdy potrafi.
Też w kółko słyszę, że to nic trudnego. Niestety u mnie nie utrzymuje się powyżej 3 tygodni. Trzecia próba utrzymania wczoraj się skończyła a badania też mam w normie. Mi kolezanka poleciła Conceive plus i 3 razy się udało, więc polecam.

reklama
Też w kółko słyszę, że to nic trudnego. Niestety u mnie nie utrzymuje się powyżej 3 tygodni. Trzecia próba utrzymania wczoraj się skończyła a badania też mam w normie. Mi kolezanka poleciła Conceive plus i 3 razy się udało, więc polecam.

Dziękuje;) każda nowa rzecz daje iskierkę nadzieji także na pewno skorzystam ;)

Do góry