reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

24 wrzesień a jak się robi suwaczki ktoś mi wytłumaczy?;)*

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Tu masz wytłumaczone:
https://www.suwaczki.com/
upload_2018-1-7_21-11-16.png

upload_2018-1-7_21-11-35.png

Jak już stworzysz suwaczek to dostajesz taki link który wklejasz u siebie na profilu w sygnaturze. :)

upload_2018-1-7_21-13-42.png

Załączniki

• upload_2018-1-7_21-11-16.png
    upload_2018-1-7_21-11-16.png
    8 KB · Wyświetleń: 502
  • upload_2018-1-7_21-11-35.png
    upload_2018-1-7_21-11-35.png
    19,7 KB · Wyświetleń: 510
  • upload_2018-1-7_21-13-42.png
    upload_2018-1-7_21-13-42.png
    26,2 KB · Wyświetleń: 499
reklama
Nie żebym Was straszyła, ale swego czasu moja koleżanka na studiach zaliczyła „wpadkę” - ryczała kilka dni po ujrzeniu dwóch kresek, a po odwiedzeniu ginekologa (chyba na drugiej wizycie dopiero) zemdlała jak powiedział, że trojaczki ;p teraz już są spore, ale do tej pory podziwiam ją za to, że skończyła studia w terminie (urodziła przed obroną licencjata) i jeszcze magisterskie z nami zrobiła ;) ja to chyba prędzej bym zwariowała ;p
Kuurcze tez podziwiam, ale ja to bym nie na blizniaki nie pogniewala :D chociaz wazne, zeby chociaz z jednym zaskoczylo... moja cora to tez planowana nie byla dlatego nigdy wczesniej nie pomyslalabym, ze tak ciezko "zrobic" dziecko.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

No to zmieniamy datę w tabelce, co? Przykro mi, ale ja kciuków nie przestaje trzymać. Wierzę, że każdej z nas się w końcu uda. :)
Dziękuję :):*. Przydadzą się te kciuki bo z miesiąca na miesiąc coraz mniej tej wiary. Oczywiście zmień datę. Następna @ prawdopodobnie 7.02.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję :):*. Przydadzą się te kciuki bo z miesiąca na miesiąc coraz mniej tej wiary. Oczywiście zmień datę. Następna @ prawdopodobnie 7.02.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Zmienione. :) Ja kupiłam dzisiaj kolejny test ale czuję, że @ będzie jakoś w tym tygodniu. Tak się cieszyłam, że pryszczy nie dostałam ani nic, do dzisiaj, naliczyłam 4 na twarzy. :(

No fakt trojaczki to woww zreszta blizniaki to tez wyzwanie.
Mimo wszystko nie pogniewalabym sie, zawsze marzylam o duzej rodzinie ale moj na 3 na pewno sie nie zgodzi

Kuurcze tez podziwiam, ale ja to bym nie na blizniaki nie pogniewala :D chociaz wazne, zeby chociaz z jednym zaskoczylo... moja cora to tez planowana nie byla dlatego nigdy wczesniej nie pomyslalabym, ze tak ciezko "zrobic" dziecko.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzenia ;)
Mam nadzieję, że mi to się nigdy nie przytrafi ;p lubię dzieci, ale nie poradziłabym sobie nawet z dwójką w tym samym wieku...

Piorunem ja gleboko wierze, ze nastepne po corce beda grzeczne inaczej bym sie na to noe zdecydowala. Tak mi dala popalic, pierwsze miesiace koszmar

Żona mojego kuzyna przy drugim dziecku, a moim chrześniaku powiedziała, że gdyby był pierwszy to nie miałaby więcej dzieci ;p Mi pewnie też dzieci dadzą popalić, biorąc pod uwagę, że nie byłam aniołem ani ja ani mój mąż też do nich nie należał. Moja mama mi zawsze powtarzała, że dzieci mi to oddadzą ;p

reklama
Heh zanim urodziłam dziecko marzyłam o bliźniakach, nawet nałogowo czytałam jedno forum bliźniacze:D Po porodzie mi przeszło;) Ale jak by tak wyszło, to pewnie bym się ucieszyła, że uda się mieć trójkę może przed 35, bo tak mi się marzyło;)

Do góry