1
174974
Gość
W ogóle to jeszcze spodobało mi się Tymek, ale mój jest na nie, na imię ma Tomek. Jak dla mnie byłoby ciekawie mieć w domu Tymka i Tomka. [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak samo jak ja słyszę Kaśka [emoji23]Mojemu narzeczonemu też się podoba. Ja jedynie nienawidze jak ktoś zwraca się do mnie Gośka lub Malgośka to tak chamsko brzmi. [emoji23] Serio aż mnie trzęsie jak to słyszę w moim kierunku. [emoji23]
W końcu ktoś mnie rozumie. [emoji23]To tak samo jak ja słyszę Kaśka [emoji23]
A mój tata bardzo naciska, żeby wnuk miał po nim imię - Antek... Ładne imię ale jestem na nie, bo Antków jest zdecydowanie za dużo.u mnie w domu wszyscy chcą Basie
No my też myśleliśmy o Antosiu ale byłoby dwóch chłopców z imieniem na A . Aleks i Antoś [emoji23]A mój tata bardzo naciska, żeby wnuk miał po nim imię - Antek... Ładne imię ale jestem na nie, bo Antków jest zdecydowanie za dużo.
A orientujesz się czy rodzinny może wypisać na to wszystko skierowanie? Czy tylko endokrynolog?Dodałabym jeszcze progesteron.
Dodam jeszcze, że za komplet badań zapłaciłam 160zl we wszystkich laboratoriach ceny są bardzo podobne.
Ginekolog też możeA orientujesz się czy rodzinny może wypisać na to wszystko skierowanie? Czy tylko endokrynolog?
Mnie rodzinny wysłał do ginekologa, rodzinny może tylko tsh a reszty już ponoć nie. Ja wszystkie badania miałam skierowane przez ginekologa. A robiłam prywatnie bo nie zdążyłam do przychodni.A orientujesz się czy rodzinny może wypisać na to wszystko skierowanie? Czy tylko endokrynolog?